Cea mai mare amenintare vine din partea Coreei de Nord! Este un pericol mult mai mare decat Rusia sau Statul Islamic!

701
0
DISTRIBUIȚI

Coreea de Nord ar putea deţine până la 100 de focoase nucleare în următorii ani, potrivit unui raport realizat de o organizaţie americană specializată în afaceri externe.

Coreea de Nord este un pericol mai mare pentru SUA decât Statul Islamic sau Rusia, conform studiului întocmit de RAND Corporation. Organizaţia a realizat un top 5 al ameninărilor la adresa Statelor Unite: pe listă se mai află China şi atacurile cibernetice.

loading...

“În următorii patru-cinci ani, regimul de la Phenian va deţine o forţă nucleară suficient de mare, de diversificată şi solidă încât să invalideze poziţia noastră militară regională şi să pună în pericol aliaţii noştri”, se spune în recordul citat de DailyMail.

Ca urmare a acţiunilor tot mai agresive ale Coreii de Nord, ţările vecine – Coreea de Sud şi Japonia şi-ar putea dezvolta propriile lor arme nucleare.

Viitorul preşedinte al Statelor Unite va avea o misiune dificilă, fiind obligat să oprească planurile dictatorului Kim Jong-Un de dezvoltare a arsenalului nuclear.

loading...
DISTRIBUIȚI