Cei 7 VIOLATORI din Vaslui și-au ascuns toate bunurile în ÎNCERCAREA de a nu plăti despăgubiri elevei violate! Ce se va întâmpla în continuare!

836
0
DISTRIBUIȚI

Violată, bătută și umilită, eleva care a ajuns caz național anul trecut după această tragedie, a pornit o nouă luptă împotriva agresorilor ei, care deși au fost condamnați la închisoare, și-au ascuns bine toate bunurile pentru a nu plăti despăgubirile.

Șapte tineri din localitatea vasluiană Văleni, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, au violat o elevă de 18 ani, după ce au acostat-o într-o stație de autobuz. Raluca se întorcea de la școală, moment în care doi tineri consăteni i-au propus s-o ducă cu mașina acasă. Intențiile acestora erau însă altele: aceștia și-au mai chemat alți cinci prieteni pentru a o batjocori. Raluca le-a povestit polițiștilor că după ce a fost bătută, cei șapte agresori au stropit-o cu țuică și au violat-o. Această întâmplare terifiantă a avut loc anul trecut, iar după câteva luni de procese, judecătorii vasluieni i-au condamnat pe violatori la închisoare. Și nu doar atât. Aceștia au fost obligați la plata a 70.000 de lei, reprezentând daune morale, dar fac tot posibilul să nu-i plătească. Victima este dispusă să facă demersuri sistematice în instanță până primește toată suma.

loading...

”Am solicitat executare silită a inculpaților, însă evaluatorii nu au mai găsit bunuri pe numele lor. Am aflat că unul dintre ei și-a retras banii din conturi chiar înainte de a fi condamnat. Cu toate astea, demersurile noastre vor continua din șase în șase luni pentru a identifica eventuale bunuri și pentru a recupera suma stabilită drept despăgubire”, ne-a declarat avocata elevei, Mioara Donosă.

Mulți se așteptau ca după acest episod traumatizant Raluca să plece din satul natal, mai ales că rudele celor șapte violatori îi trimiteau mesaje de intimidare. Ea a rămas însă lângă părinți și, potrivit unor surse apropiate, acesta și-ar fi găsit de muncă în oraș. Dacă Raluca încearcă să-și refacă viața, cei șapte agresori aflați după gratii sunt supuși unor tratamente ”speciale” în închisoare. Aceștia sunt terorizați verbal de ceilalți deținuți, iar gardienii trebuie să fie foarte vigilenți ca situația să nu degenereze.

loading...
DISTRIBUIȚI