Cel mai bun fotbalist al planetei, umilit in… dormitor. Model argentinian: „A petrece o noapte cu el este ca si cum ai dormi cu un cadavru.”

489
0
DISTRIBUIȚI

Modelul argentinian Xoana Gonzalez a criticat dur atitudinea din dormitor a unui celebru fotbalist. Starul mondial s-a dovedit a fi un zeu, un maestru al spectacolului pe terenurile de fotbal, insa cam atat, dupa cum dezvaluie modelul.

Cel vizat este Lionel Messi. Focoasa sudamericanca s-a intalnit cu geniul argentinian de mai multe ori in ultimii ani si ea este inca dornica sa dezvaluie amanunte picante din relatia lor.

Desi il considera pe Leo idolul ei, argentinianca care a pozat in numeroase reviste pentru adulti, nu ezita sa-i strice acestuia imaginea ireprosabila de familist convins, de sportiv care a stat pana in prezent departe de scandaluri mondene.

Luand cuvantul la televiziunea peruana BolaVIP, Gonzalez a spus: “S-a intamplat cu multi ani in urma. Intr-adevar, el era foarte tanar. Dar stia ce face. Nu era minor, acesta este cel mai important lucru.”

“Echipa lui de securitate mi-a spus “avem pe cineva pe care suntem siguri ca ai vrea sa-l cunosti. Am fost curioasa sa vad cine este acea persoana celebra si am inghetat cand am vazut ca este chiar idolul meu Messi pe care il divinizam. Pur si simplu am inghetat.”

Ea a adaugat: “Mi-am spus ca el este un pampalau, pentru ca si-a trimis oamenii din securitate sa ma ia. Am observat atunci ca Messi este foarte timid. Am vorbit mult despre muzica și nu imi pot aminti dacă el mi-a spus ca are sau nu o prietena. După un timp, ne-am dus la apartamentul lui din Puerto Madero. Atunci cand unul joaca pe tot terenul, te astepti ca celalalt sa intoarca favoarea. Am vrut ca el sa imi arate mai mult decat atat. A fost un meci cu multe goluri, dar s-a terminat egal. La un moment dat m-am simtit de parcă aș fi fost in pat cu un om mort.”

Messi traieste o superba poveste de dragoste cu Antonella Roccuzzo, mama fiului sau, Thiago. Cei doi se cunosc de la varsta de 5 ani si au devenit un cuplu inca din adolescenta.

loading...
DISTRIBUIȚI