Cine este polițista de 42 de ani cu PENSIE de 130 de milioane! Adică mai mult decât câștigă un POLIȚIST NORMAL în jumătate de an!

1552
0
DISTRIBUIȚI

O cheama Irina Alexe si a fost cel mai tanar chestor din Politia Romana, la doar 35 de ani. Iar acum, dupa ce tehnocratii in deriva spala putina inclusiv de la Ministerul Internelor, tocmai ce este pe cale sa devina nu doar cea mai tanara „chestorita” pensionara, dar si una dintre cele mai avute.

Chestorul Irina Alexe câştigă de câteva ori mai mult decât poliţiştii care prind infractori

loading...

Pentru ca, numita secretar de stat pentru relatia cu prefectii de catre Dacian Ciolos, la propunerea oficiala a lui Dragos Tudorache si mai ales la urletele telefonice catre acesta ale lui Vasile Blaga, protejata „Buldogului” tocmai ce se pregateste sa paraseasca, pe sestache, corabia MAI. Asa ca si-a facut deja calculele pentru pensionare. Iar dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, „proiectia” pentru pensia Irinei Alexe, politista care s-a invartit doar prin birourile din sediul MAI si nu a vazut hoti, probabil, doar pe la televizor, ajunge la halucinanta suma de 130 milioane de lei vechi! Si asta la doar 42 de ani!

Adica va lua de acasa pensie intr-o luna, cat va incasa un politist care patruleaza noaptea prin Ferentari in peste jumatate de an…continuarea pe frip.ro

loading...
DISTRIBUIȚI