Cine sunt REGII puscariilor! De acesti infractori nimeni nu are curajul sa se lege sau sa ii supere!

1073
1
DISTRIBUIȚI

Viața în închisoare se derulează după niște reguli nescrise, dar foarte bine respectate de toți deținuții. Ca să supraviețuiască, mulți dintre pușcăriași s-au calificat în diverse munci pentru a primi o țigară și chiar protecție. ”Regii” meseriașilor de după gratii sunt ”electronistul” care inventează aparatură de bruiaj și face din te-miri-ce încărcătoare pentru telefoane și ”medicul” care implantează bile în penisurile hoților ce se vizează mai virili.

O farfurie cu mâncare în plus, dar nu de la ghium (n.r. vasul din care mănâncă toți hoții), o țigară – fină și cu filtru dacă se poate -, o cafeluță sau doar promisiunea că nimeni nu se va atinge de el sunt răsplata pentru cei care și-au creat, în închisoare, statutul de meseriaș. Firește, dintr-un soi de respect de breaslă, nimeni nu se bagă peste domeniul celuilalt și așa s-a ajuns ca în fiecare închisoare să existe un tocilar, un medic, un electronist și chiar un specialist în masaje de tot felul.

Cum în pușcărie un telefon este aur, cel mai căutat dintre meseriași este cel care a reușit să se impună ca ”electronist”. Valoarea omului care învârte pe degete diodele și condensatorii este măsurată în calitatea încărcătoarelor pentru  mobil pe care le face pe genunchi din te-miri-ce pentru colegii de suferință, dar și în cea a aparaturii de bruiaj pe care o gândește ca să acopere semnalul mobilelor folosite în celule.

”El e pentru că în fiecare celulă sunt câteva telefoane al căror semnal trebuie acoperit. De exemplu, un radio bine șmecherit de el, lăsat să fâșie aiurea în gol pe un post, poate fi paravanul cel mai bun pentru bruiajul aparaturii de depistare a mobilelor pe care le au gardienii. În plus, omul face încărcătoare care nu intră în prețul și așa piperat al celularelor”, ne-au explicat surse din  penitenciar.

loading...
Medicul trebuie să mânuiască dăltița cu ”talent”

Pe picior de egalitate cu ”electronistul” este ”medicul”, un personaj care, firește, nu a trecut  nici măcar un minut pe la o școală de profil. Specializarea lui, făcută doar la locul de muncă, este introducerea de-acum celebrelor bile din metal sau din plastic în organul sexual a infractorilor care cred că mai bine ”înarmați” din punct de vedere sexual pot oferi iubitelor sau nevestelor plăceri inimaginabile.

Cu cât este mai abil în mișcări, cu cât dăltița lui alunecă mai rapid pe organul sexual al ”pacientului”, cu atât reputația lui crește în rândul pușcăriașilor.

”Dacă e , și trebuie să fie pentru că altfel îi sare imediat muștarul, iar sănătatea lui e atunci în pericol, cu o singură mișcare a băgat bila acolo unde trebuie. Medicul, urmărește apoi procesul post operator și îl învață pe client ce să spună la cabinetul medical al închisorii pentru a obține antibioticele de care are nevoie. De regulă toți spun că au infecție urinară pentru că greu de verificat”, ne-au explicat surse din închisoare.

”Agudele”, masajul degetelor de la picioare

”Tocilarul” – creatorul de arme albe făcute din metal sau din plastic ascuțite ore în șir pe podeaua din ciment a celulelor -, și masorul întregesc careul de ”ași” al meseriașilor din închisori.

”Unul îți face la comandă ce vrei, de la o bilă pentru penis, până la o daltă sau un cuțit. Armele ajung în mâinile cui trebuie și sunt folosite la răzbunări. Celălalt face până și masaje la degetele de la picioare. Tratamentul de liniștire al tălpilor li al degetelor de la picioare se numește agudele. Plățile pentru serviciile astea se fac doar în țigari, mâncare și, foarte rar, în ceva măruntiș”, scrie Libertatea.

loading...
DISTRIBUIȚI