Comoara ASCUNSĂ din Munții Apuseni despre care nu a auzit multă lume! “Este un loc SPECIAL, care te încarcă cu ENERGIE POZITIVĂ!”

524
0
DISTRIBUIȚI

Desi toamna s-a instalat, inca este blanda, asa ca nu ezitati sa va faceti planuri de calatorie. Muntii Apuseni, de exemplu, adapostesc adevarate comori, cum este si Valea Drăganului titreaza stirileprotv.ro.

Zona este plina de paduri virgine, care sporesc maretia unuia dintre cele mai mari lacuri de acumulare din tara. Intr-un astfel de loc, linistea este stapana absoluta, iar telefonul mobil, un obiect fara rostul de a comunica, ci doar de a imortaliza momente.

La 70 de kilometri distanta de Cluj, la poalele Muntilor Apuseni, gasim o mica Elvetie. Dincolo de padurile seculare gasiti barajul si lacul de acumulare din Valea Draganului.

loading...

Cum locul a devenit tot mai cautat, oamenii sunt gata sa primeasca oaspeti dispusi sa stea cateva zile fara curent electric si semnal la telefon. O familie din Oradea tocmai asta cauta.

RAMONA, turista: “E un loc special, desprins de civilizatie, care te incarca cu energie pozitiva si te face sa iti doresti sa revii.”

Exista pensiuni care au toate facilitatile. Zona din jurul barajului a intrat, de doi ani, in atentia dezvoltatorilor imobiliari, iar acum exista peste 600 de locuri de cazare.

Turistii pot face drumetii prin padure sau pana la lacul aflat la o mie de metri altitudine.

Cum era de asteptat la restaurantele de aici o sa gasiti peste proaspat pescuit din lac. Un weekend in Valea Draganului costa 400 de lei pentru doua persoane.

loading...
SURSĂstirileprotv.ro
DISTRIBUIȚI