Cristian Pomohaci, preotul care a ORIPILAT România! Un fost coleg al preotului RUPE TĂCEREA! Ce făcea în timpul facultății!

389
0
DISTRIBUIȚI

Un fost coleg al preotului Cristian Pomohaci rupe tăcerea, în direct la tv. Bărbatul susține că îl cunoaște pe interpretul de muzică populară de foarte mulți ani, însă a preferat să facă declarații sub protecția anonimatului.

Un fost coleg al preotului Cristian Pomohaci a făcut declarații incredibile, la tv. Se pare că artistul ar fi avut alte orientări sexuale încă din facultate.

loading...
Un fost coleg al preotului Cristian Pomohaci, declarații șocante

„L-am cunoscut în ‘92 şi de atunci era aşa. Unde era să fac o sesizare? De când a apărut pe post eu am spus: uite, eu îl cunosc, e homosexual. Cum am ajuns să-l cunosc: Da, vorbeam (n.r: experienţe sexuale), la început s-a oferit… acel prieten era tot de aceeaşi orientare. Domnule Capatos, luau băieţi din gară, Gara de Nord, îi duceau, îi spălau, îi aranjau şi… nu ştiu, 18, 19, 20… probabil erau şi minori.”, a declarat un fost coleg de facultate al lui Cristian Pomohaci la „XNS”.

Cristian Pomohaci este protagonistul unui scandal sexual după ce zilele trecute în media a apărut o înregistrare în care acesta îi făcea propuneri indecente unui tânăr pe nume Flaviu. Fosta sa soție, Ileana Matus, a acordat un interviu prin telefon pentru emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, în care a oferit amănunte incredibile despre preotul-cântăreț.

loading...
DISTRIBUIȚI