Cum se desfășoară viața de cuplu în Turcia! PRACTICILE AMOROASE șocante, UNICE ÎN LUME, ale turcoaicelor!

2035
0
DISTRIBUIȚI

Deşi Coranul recomandă amorul, nu recomandă desfrînarea. Nefiind prin cultură şi educaţie un obiect de atracţie erotica, fata care şi-a pierdut virginitatea în afara căsătoriei se aseamănă unei prostituate, onoarea unei familii depinzând de virginitatea acesteia. În cazul în care i se constată deflorarea, fata riscă în anumite comunităţi musulmane tratamente violente şi mutilante, uneori chiar pedeapsa capitală.

Bărbaţii necăsătoriţi pot însă face dragoste oricât de mult doresc, amorul în afara căsătoriei fiind în cazul acestora admisibil.

Femeilor le este interzis să vorbească cu băieţii înaintea căsătoriei, iar după ce se căsătoresc discuţiile cu bărbaţii sunt admise doar în prezenţa soţului; multora dintre fete nu le este permis să aibă telefon mobil tocmai pentru a limita tentaţia.

Plăcerile anale, deşi traumatizante, sunt preferate celor normale de multe dintre fetele musulmane necăsătorite, pentru că aceasta este o modalitate bună de “a-şi proteja şi păstra onoarea”.

loading...

Cultura islamică nu glorifică frumuseţea feminină aşa cum o face civilizaţia europeană, de aceea dragostea dintre parteneri este condiţia esenţială de existenţa a unei relaţii maritale, însă dacă un bărbat musulman îşi neglijează soţia, el nu mai este considerat bărbat.

Nu există restricţii în privinţa poziţiilor, soţia fiind considerată “o pajişte a bărbatului, pe care poţi călca aşa cum doreşti”, după cum stă scris în Coran.

Masturbarea, pornografia, relaţiile extraconjugale, homosexualitatea, ephebofilia, pedofilia, parafiliile, relaţiile incestuoase şi placerile anale sunt interzise, însă sunt permise cele orale, acestea echivalând cu sărutul, scrie psiholog-constanta.ro.

loading...
SURSĂrealitatea.net
DISTRIBUIȚI