Cum vorbeste Viorica Dancila in engleza. Discurs sustinut la Bruxelles

890
0
DISTRIBUIȚI

Capacitatea Vioricăi Dăncilă de a vorbi într-o limbă de circulaţie internaţională a fost pusă la îndoială de către adversarii politici după ce europarlamentarul PSD a apărut intr-un scurt interviu răspunzand în română la întrebările adresate în engleză. Cu toate acestea, Dăncilă a ţinut cu alte ocazii şi discursuri în limba engleză.

Competentele lingvistice in limba engleza ale Vioricai Dancila, propusa premier de PSD, au fost puse la indoiala dupa ce europarlamentarul PSD a aparut intr-un scurt interviu raspunzand in romana la intrebari adresate in engleza. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi ca Dancila „stie engleza si franceza”. Iata cum vorbeste Viorica Dancila limba engleza: un discurs citit in 2017 la o expozitie cu caracter cultural.

De remarcat si o declaratie in limba romana a Vioricai Dancila, la finalul discursului in limba engleza: „Am participat la acest eveniment care cauta sa promoveze cultura din lumea tarilor din Golf si cred ca este un lucru foarte important, deoarece cred ca cultura este cel mai important liant intre tari. Cred ca orice pierdere culturala, indiferent de tara, este o pierdere pentru noi toti si de aceea trebuie promovata si sustinuta”.

Viorica Dancila este europarlamentar de noua ani.

Din CV-ul oficial al Vioricai Dancila, publicat pe site-ul Parlamentului European, lipseste orice referire la limbile straine cunoscute.

loading...
DISTRIBUIȚI