Dacă ai această BANCNOTĂ în buzunar, înseamnă că DEȚII O AVERE fără să știi! Primești pe ea până la 60.000 de euro!

1960
0
DISTRIBUIȚI

Aceasta face parte dintr-o serie limitată de bancnote inscripționate cu citate celebre. Pe ea apare o replică dintr-un roman al lui Jane Austen, scrisă de artistul Graham Short, cunoscut pentru arta sa miniaturală.

Bancnota a fost cheltuită chiar de artist într-o cafenea din Marea Britanie, în schimbul unui sandwich cu ou și al unor cârnați.

După ce au văzut povestea sa la televizor, unii dintre angajații cafenelei și-au amintit de clientul lor celebru și au mers să caute bancnota la casierie, însă nici urmă de ea. ”Am oferit-o rest. Sperăm ca cineva să ne-o aducă înapoi”, a mărturisit patronul localului, citat de mirror.co.uk.

Practic bancnota normală arată în acest fel, iar artistul a scris citatul în dreapta turnului Big Ben, fiind prezent pe bancnotă ca element de siguranță.

Este puțin probabil să credem ca această bancnotă a ajuns tocmai în România, dar cel care o găsește sau cel care o deține, poate încasa pe ea până la 60.000 de euro, potrivit unor specialiști în numismatică și colecționari.

loading...
SURSĂrealitatea.net
DISTRIBUIȚI