De ce ne CALCĂ ÎN PICIOARE țiganii? “În Europa, când spui ca ești ROMÂN, te consideră țigan și SE FERESC de tine!”

438
0
DISTRIBUIȚI

Un sportiv român a fost omorât de către o gașcă de țigani, in Ungaria. Un alt sportiv roman a fost bătut crunt de o gașca de țigani, in Iasi, pentru ca nu a vrut sa le dea banii.

Si stiti de ce? Pentru ca noi nu punem piciorul in prag. Țiganii ne calcă in picioare pentru ca sunt uniți si pentru ca au tupeu. Ati văzut ce se întâmpla când un țigan este arestat? Vine toată șatra si iese un scandal monstru. Se bat cu capul de pereți, urla, plâng. Când vine politia ca sa aresteze vreun țigan, toată șatra isi arunca in fata copiii si, pentru ca nici un polițist nu va trage in copii, infractorul scapă. Nu scapă la nesfârșit, dar scapă.

Noi ce facem? Ne facem ca ploua pentru ca, dacă deschizi gura, ca sa spui ca nu-ti convine, apare CNCD-ul si te cataloghează drept rasist.
Mai țineți minte ce-au facut italienii? S-au apucat sa amprenteze toți țiganii. Bărbat, femeie, copil, nu a contat. Toti au fost amprentați. Au sarit ONG-urile in sus, toti mâncătorii de bani degeaba au început sa-i condamne ca încalcă drepturile omului. Italienii au înțeles asta si, cu o foarte mare durere in fund, au continuat amprentarea si înregistrarea țiganilor. In schimb, când e un caz mai grav, ONG-urile isi iau vacanta si se fac ca ploua.

Noi, in schimb, le respectam tradițiile.

loading...

La țigani, sa furi, sa cerșești sau sa faci pușcărie este o virtute descrisa in legile lor. Din nefericire, legea lor spune ca nu-i voie sa furi de la alt țigan. Asa ca ala trebuie sa fure de la cineva, nu? Si acel cineva suntem noi. Noi care trebuie sa ne măsuram cuțitul când il prinzi pe hot in casa, ca sa nu facem pușcărie pentru ca ne-am aparat cu un cuțit mai mare, noi care trebuie sa înghițim pentru ca țiganul vine cu toată șatra si te taie in casa dacă ai scos vreo vorba. Noi trebuie sa închidem ochii.

Acum câțiva ani, împreuna cu un prieten, am oferit locuri de munca in construcții țiganilor care cerșeau. Toti cei cărora le-am oferit ne-au ras in fata. De ce sa muncească dacă deja muncești tu pentru ei? E mai bine sa muncești tu o luna si sa vina el sa-ti ia, cu cuțitul, salariul, nu?

Am ajuns sa fim terorizați de țigani si nimeni nu vede ca ei înțeleg doar de teroare. Toata lumea stie ca sunt lasi si ca nu ataca decat in stol, sunt parșivi si nu se vor lupta corect. De ce noi sa ne apăram corect?

Au familii extrem de numeroase, le creste numărul in fiecare an, si rar prinzi cate unul care sa muncească. Dar la ei nu vine nimeni sa-i întrebe din ce trăiesc. In schimb, tie iti ia casa pentru ca nu ti-ai plătit impozitul, eventual mai faci si pușcărie. Dar trebuie sa taci pentru ca-i discriminezi pe cei 1% dintre ei care muncesc cot la cot cu tine si nu folosesc cuțitul decât la tăiat pâinea, la masa.

Asa ca mă întreb, oare cât timp va mai primi copilul țiganului, de ziua lui, bicicleta ta?

loading...
SURSĂinfoalert.ro
DISTRIBUIȚI