Declarații EMOȚIONANTE făcute de Florin Călinescu, la 12 ani de la MOARTEA SOȚIEI sale! “Simți totul despre…”

1385
0
DISTRIBUIȚI

Florin Călinescu este un actor care reuşeşte să amuze publicul şi să îşi ţină supărările departe de apariţiile publice. Viaţa actorului a fost măcinată încă din 2005, atunci când soţia lui a murit, iar apoi, pe parcursul a zece ani, şi-a pierdut aproape toată familia.

Ana Maria Călinescu, soţia marelui actor, a murit fiind bolnavă de cancer. Ea a decedat chiar în ziua în care a împlinit 47 de ani, dar şi 27 de ani de căsnicie cu Florin Călinescu. În perioada respectivă, Florin Călinescu a trecut prin cele mai grele momente şi s-a retras din viaţa publică.

loading...

După moartea soţiei, cei doi părinţi ai actorului au murit, iar totul a culminat cu sinuciderea fiului său, Luca, în anul 2012.

Acum, la 12 ani de la moartea soţiei sale, Florin Calinescu a făcut declaraţii emoţionante despre aceasta pentru viva.ro. Cel mai frumos dans pe care il poti dansa este intotdeauna cu iubita ta. Asta nici macar nu poate fi numit dans, este un adevarat schimb de iubire, de energii, atat de spiritual. Simti totul despre celalalt. Ai un milion de chestii ce te fac sa simti lucruri superioare amorului fizic.”, a declarat Florin Călinescu.

loading...
SURSĂcancan.ro
DISTRIBUIȚI