Denisa Manelista a ajuns la CAPĂTUL PUTERILOR! Mesajul CUTREMURĂTOR al acesteia, adresat mamei sale!

714
0
DISTRIBUIȚI

Denisa Răducu este din ce în ce mai afectată de situaţia dificilă pe care o traversează. Aflată pe patul de spital, cu o stare de sănătate precară, vedeta i-a transmis mamei sale un mesaj tulburător.

Optimismul de care dădea dovată până acum câteva zile Denisa Răducu se pare că a dispărut de pe chipul artistei. Vedeta a slăbit enorm, iar lupta cu cumplita boală de care suferă a adus-o în pragul disperării. Conform unor surse aporpiate acesteia, Denisa i-a făcut un reproş celei care i-a dat viaţă. „Mamă, de ce m-ai făcut, să mă chinui?”, s-a adresat artista, cu o voce disperată, mamei sale.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. “Rugați-vă pentru mine” e mesajul pe care l-a transmis Denisa Răducu acum ceva vreme.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala teribilă cu care a fost diagnosticată la ficat. Artista şi membrii familiei speră la o minune care să câştige lupta pentru viaţă. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

loading...
SURSĂspynews.ro
DISTRIBUIȚI