Denisa Manelista, condusă astăzi pe ULTIMUL DRUM! Trupul NEÎNSUFLEȚIT al artistei a ajuns la Ștefănești, unde au loc FUNERALIILE!

1214
0
DISTRIBUIȚI

Cântăreaţa Denisa Răducu va fi înmormântată marţi, în localitatea natală Ştefăneşti, lângă Drăgăşani, judeţul Vâlcea. 

La funeralii sunt aşteptaţi mai mulţi solişti prieteni ai tinerei care a murit duminică, la vârsta de doar 27 de ani, din cauza unei boli necruțătoare.

Începând de luni, mai mulţi prieteni ai Denisei au mers la cimitirul Bellu din Capitală, unde a fost depus trupul solistei pentru a își lua rămas bun.

Cântăreaţa Denisa Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, după ce s-ar fi luptat, timp de câteva luni, cu un carcinom hepatocelular.

Anunțul dureros facut de familie

La numai câteva ore de la moartea Denisei Manelista, rudele acesteia au făcut un anunț important! Familia artistei, care și-ar fi făcut testamentul cu câteva zile înainte, s-au ocupat deja de funeraliile Denisei.

Rudele cântăreței au oferit, pe pagina de Facebook a artistei, detalii despre înmormântarea Denisei Manelista.

“Cu adâncă durere în suflet, familia anunță că azi 23 07 2017, DENISA a plecat sa cânte la îngeri. Trupul neînsuflețit este depus la CAPELA CIMITIRULUI BELU . Marți dimineață cortegiul funerar va pleca în comuna natala Stefanesti de Drăgășani, județul Vâlcea, unde va avea loc înmormântarea.

Cei care vor sa isi ia rămas bun de la ingerasul nostru… CAPELA CIMITIRULUI BELU!”, se arată în comunicatul familiei Denisei Manelista.

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a fotografiat-o pe Denisa în cosciug şi a distribuit public imaginea!

Potrivit cancan.ro, Anca de la Strehaia a avut acces în capelă şi a făcut o fotografie cu telefonul mobil pe care a ales să o posteze pe reţeaua de socializare în urmă cu câteva minute. Imaginea este de-a dreptul sfâşietoare şi nu se adresează celor slabi de înger!

loading...

Adriana Bahmuţeanu a luat poziţie imediat ce Anca de la Strehaia a postat pe pagina personală de Facebook o imagine cu Denisa în sicriu. Vedeta a transmis un mesaj public prin intermediul căruia a cerut decenţă.

Potrivit cancan.ro, vedeta subliniază faptul că artista nu şi-a dorit să rămână aşa în memoria populară, ci ca o artistă plină de viaţă şi talentată.

”Oameni buni, va rog sa respectati memoria artistei Denisa Raducu, ce a plecat la ingeri mult mai devreme, la doar 27 de ani!!! Va rog sa nu mai postati pe fb fotografii cu Denisa in sicriu! E imoral, injust , strigator la cer si de-a dreptul macabru sa faci publice imagini cu o persoana decedata! Va rog sa pastrati in suflet amintirea unei fete frumoase si cochete, cu o voce cristalina ca de privighetoare ,de o dragalasenie si un bun simt impecabile!!! O fata ce a suferit si a murit in tacere!!! Cred ca asa ar dori Denisa sa ramana in gandurile voastre! DUMNEZEU sa o odihneasca in pace!!!”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe o reţea de socializare.

loading...
DISTRIBUIȚI