Dezvăluire CUTREMURĂTOARE făcută de mama Denisei Raducu! Ce s-a întâmplat, de fapt, în ULTIMELE clipe de viaţă ale artistei!

733
0
DISTRIBUIȚI

Denisa Răducu a trecut, de-a lungul ultimelor luni, prin momente cumplite din cauza bolii de care suferea. O boală care, din păcate, i-a mai dat doar puterea de a le mai zâmbi, pentru ultima oară, celor dragi ei, sâmbătă seara. Pentru că, duminică, de dimineață, cu o cruzime strigătoare la cer, a răpit-o dintre cei vii.

Reporterii au aflat, în fapt, ce s-a petrecut în ultimele clipe de viață ale Denisei. Cu vedeta bolnavă grav, mama acesteia deja se obișnuise să doarmă iepurește și, la cel mai mic zgomot, așa cum face orice mamă când puiul ei e în pericol, alerga, într-un suflet la ea, să vadă ce își dorește.

loading...

De această dată însă, când a auzit-o icnind, probabil de durere, și a ajuns în camera ei, devenise… prea târziu… Pentru că, spre durerea infinită a mamei care, acum, trăiește cel mai cumplit coșmar al unui părinte, cel de a-și îngropa copilul pentru care și-ar fi dat și viața, deja Denisa plecase într-o lume fără dureri, fără boli, fără plânsete.

Mama ei, fără să realizeze pe deplin ce s-a întâmplat, continua să o strângă în brațe și să îi vorbească, ca atunci când încerca să îi liniștească durerile. Doar că, acum, nu mai simțea răsuflarea cladă a odorului ei. Iar acela a fost momentul în care a realizat că fiica ei, de doar 27 de ani, a trecut în rândul celor drepți, moment în care a început să urle de durere, alertându-i pe toți din casă… Prea tâziu oricum, Denisa se dusese, iar nimeni și nimic nu o mai putea aduce înapoi…

loading...
SURSĂspynews.ro
DISTRIBUIȚI