DRAMA fiicei lui Marius Țeicu: A sperat până în ULTIMA CLIPĂ că își va reveni și va avea zile să își vadă copii mari!

531
0
DISTRIBUIȚI

Nemernica moarte şi-a mutat coasa în showbiz-ul românesc şi parcă pândeşte zilnic la colţ. Miercuri a luat-o pe unica fiică a lui Marius Ţeicu, lăsând în urmă doi copii orfani de mamă, părinţi îndureraţi şi un soţ rămas prematur fără marea lui iubire. Patricia Ţeicu s-a luptat doi ani cu leucemia, în martie se bucura că învinsese boala, însă miecuri s-a stins la Spitalul Fundeni.

O nouă veste neagră a căzut miercuri ca un trăsnet în lumea artistică, unde doliul pare că nu se mai sfârşeşte. Ileana Ciuculete, Giliola Motoi, Dumitru Lupu, Denisa Răducu, Emilia Bubulac şi Marina Scupra au semănat tristeţe peste tot, iar miercuri toate gândurile s-au îndreptat către bunul şi talentatul Marius Ţeicu (72 de ani).

Cel mai iubit compozitor din România a rămas fără frumoasa lui fiică, Patricia Ţeicu, care a pierdut lupta cu leucemia, la doar 41 de ani. Şi mai amar este faptul că îi împlinise pe 29 iulie, pe patul de spital. Povestea Patriciei ar impresiona şi o inimă de piatră, mai ales că atât ea, cât şi tatăl ei, şi-au purtat crucea cu discreţie, cu demnitate, solicitând doar donări sânge de atunci când a fost nevoie, neîndrăznind să facă apeluri financiare sau de altă natură. Necazul Patriciei a început în 2015, când a descoperit boala, iar de atunci a dus o bătălie lungă şi dură.

Anul acesta, în martie, era optimistă şi povestea, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV, că a reuşit să învingă leucemia. “Am renăscut. Mă rog în fiecare zi şi le mulţumesc oamenilor. Acum sunt alt om, ţi se schimbă priorităţile”, a spus femeia, trecută printr-un adevărat coşmar.

“În 2015, mi-au apărut nişte bubiţe şi am crezut că sunt pe fond nervos. Am mers la dermatologie şi acolo au descoperit că am tuberculoză. Nu aveam nici un simptom. Am făcut iar analize şi am fost descoperită cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea există”, a mai spus Patricia la emisiune. “Am stat izolată o lună şi jumătate acasă din cauza TBC-ului şi apoi am mers direct la Fundeni. Am făcut chimioterapie un an, am fost în Franţa şi mi-au spus că sunt ok, apoi mi-a revenit boala în forţă”, s-a destăinuit femeia. Patricia a fost supusă unor tratamente chinuitoare, dar le-a îndurat cu speranţa că Dumnezeu îi va da zile să-şi vadă copiii mari.

loading...

Medicii i-au găsit destul de repede un donator compatibil şi au început să se lupte cu boala. Patricia a fost operată pe cord deschis, a fost paralizată pe partea stângă, a urmat transplantul medular, tot acest chin, pe durata a doi ani. Din păcate, tocmai când speranţa încolţise în sufletele celor dragi, boala a recidivat, iar ieri Patricia a plecat în lumea celor drepţi. O plâng părinţii Rodica şi Marius Ţeicu, soţul Adi Rădulescu, actor de teatru, dar şi cei doi micuţi ai ei, Andrei (10 ani) şi Casandra (7 ani). În ultimele luni, fiica lui Marius Ţeicu a stat pe un pat de spital, slăbise enorm, făcea tratamente de imunizare şi se pregătea pentru o intervenţie chirurgicală la stomac, din cauza unor complicaţii apărute pe fondul bolii.

«Fie ca Patricia să aibă drumul lin»

  • Marina Almăşan: „Un om care a fost toată viaţa pâinea lui Dumnezeu nu merita, tocmai de la Dumnezeu, o astfel de lovitură!… Omul drag nouă tuturor trece prin cea mai cruntă pedeapsă la care poate fi osândit un părinte. Să-i fim alături. Fie ca Patricia să aibă un drum lin spre odihna de după lupta cumplită şi nedreaptă pe care a dus-o aici, pe pământ!”
  • Adrian Romcescu: ”M-a anunţat Ionel Tudor despre această tragedie. Sunt alături de bunul nostru prieten Marius Ţeicu, ştiu cum s-a luptat ani buni fără să spună ceva despre aceste necazuri. E cea mai mare tragedie pe care o poate suporta un părinte”.
  • Octavian Ursulescu: „Spera că totul a fost învins… Nu vreau să ştiu ce este în sufletul lui Marius. Anul acesta parcă a simţit că va fi un an al durerii. Mi-a zis: «Anul acesta nu o să pot cânta împreună cu publicul (n.r. referindu-se la un festival)». Parcă a ştiut. Drum lin către stele”.

Născut în Reşiţa, Marius Ţeicu a făcut Liceul de Muzică la Timişoara, în 1963, la secţia oboi-pian,  şi “Academia de muzică” din Bucureşti, în 1968, la secţia dirijat. Este cel mai celebru compozitor, având  un palmares de 500 de şlagăre. În perioada 1968-1974, profesor la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti, catedra de Muzică Uşoară. Printre elevii absolvenţi s-au numărat  Angela Similea, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Olimpia Panciu, Mihai Constantinescu, Adrian Romcescu, Ioan Luchian Mihalea, Zoe Câmpeanu. Cea mai de succes colaborare a fost trio-ul pe care l-a format alături de Olimpia Panciu şi Mihai Constantinescu.

loading...
SURSĂclick.ro
DISTRIBUIȚI