Ea este CEA MAI MICĂ MAMĂ din lume! Nu o să-ți vină să crezi CUM ARATĂ SOȚUL și copii acesteia!

904
0
DISTRIBUIȚI

Cât de departe ai merge pentru a avea un copil? Este o întrebare intrigantă care aduce în ecuație o mulțime de ”dacă”.

Ce-ar fi dacă viața copilului ar fi în periocol? Dacă fătul s-ar naște cu diformități severe sau ar suferi de o boală genetică debilitantă. Ce-ar fi dacă nu ai putea concepe un copil? Ți-ai cheltui toți banii strânși, și apoi alții, pentru o mică posibilitate de a rămâne însărcinată?

Și ce-ar fi dacă tu ai fi în pericol? Ai continua să încerci să rămâi însărcinată știind că nașterea te-ar putea omorî? Ar conta vreuna dintre aceste pericole sau noțiunea de procreere este atât de sacră încât nimic nu poate sta în calea în misiunea de a deveni părinte?

Ei bine, pentru cea mai mică mamă din lume, toate aceste lucruri au fost valabile, și chiar mai multe. Stacey Herald trăiește în Kentucky și la doar o înălțime de 68.58 de centimetri este una dintre cele mai mici femei care au rămas însărcinate și au făcut copii. Și în ciuda riscurilor a reușit.

loading...

Bineînțeles că cei care nu credeau în șansele ei au avut dreptate. Fiica lui Stacey, Kateri, primul ei copil, a fost născută prin cezariană după doar 28 de săptămâni. A doua sarcină a fost mai grea. Makaya a fost născută asemănător. Iar fiul ei Malachi, după naștere, a fost depistat cu probleme medicale severe. Doctorii l-au salvat, ceea ce a făcut familia lor să creadă că Dumnezeu are grijă de ei și un plan pentru fiecare.

Familia Herald consideră că toți cei 3 copii ai lor sunt niște miracole. Ei cred în dragostea lor și vor o lume plină cu copii, indiferent de ceea ce spune știința.

loading...
SURSĂstiri.rol.ro
DISTRIBUIȚI