El este primul primar din România care renunţă la pensia specială

869
0
DISTRIBUIȚI

La începutul lunii iulie modificările la codul administrativ au trecut în Parlament, oferind pensiilor speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene. Cu toate acestea, nu toţi aleşii locali doresc aceste beneficii oferite de PSD-ALDE.

Lucian Morar este primul primar din România care vrea să renunţe la pensia specială, argumentând că principiul contributivității trebuie să stea la bază unei pensii, nu principiul solidarității sau cel al pensiilor speciale pentru aleșii neamului, scrie jurnalmm.ro.

Citeste si: Eugen Teodorovici pregătește un alt lot de pensii speciale

În al doilea rând în ceea ce privește anumite discriminări sau privilegii , spun discriminări în sens forțat, deși poate pare un gest populist , în momentul când va hotări Curtea, vis-a-vis de lege, dacă este sau nu constitițională, eu personal mă voi duce să dau o declarație notarială în nume propriu că nu vreau să beneficiez de o pensie specială și voi trimite această declarație Casei Naționale de Pensii .

Nu știu dacă este legal, nu știu dacă este suficient dar până când în Parlament nu se va reveni la o stare de normalitate , până când toată populația României va avea pensii bazată pe contributivitate, eu voi face acest gest.”, a menționat Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni.

Citeste si: Epidemie în SUA, din cauza unui produs McDonalds

loading...
DISTRIBUIȚI