FAZA ANULUI in baschet! A dat “auto cos” in ultima secunda a meciului, provocand astfel eliminarea echipei sale!

1026
0
DISTRIBUIȚI

Baschetbalistul american Jermaine Marshall de la Nea Kifisia a fost protagonistul unui moment antologic în play-off-ul campionatului grec: a crezut că se află în atac şi a înscris un autocoş în ultima secundă a unei partide de totul sau nimic cu Aris Salonic, trimiţând meciul în prelungiri. Ulterior, echipa sa a pierdut partida şi a fost eliminată din competiţie.

Partida desfăşurată conta pentru sferturile de finală ale play-off-ului campionatului grec de baschet, Aris Salonic câştigând prima partidă din seria cu Nea Kifisia din Atena, jucată după sistemul de cel mai bun din trei partide.

Ameninţaţi cu eliminare de o a doua înfrângere, baschetbaliştii atenieni s-au aflat la câteva momente de a trimite seria în meciul decisiv, conducând cu 95-93 cu cinci secunde înainte de final.

loading...

Jucătorii echipei din capitala greacă au beneficiat de o aruncare liberă ratată de Aris şi au recuperat mingea, dar presiunea echipei din Salonic a forţat unul din jucătorii lui Nea Kifisia să-i paseze lui Marshall.

Dar în loc să ţină de minge pentru a asigura victoria echipei sale, Marshall, derutat probabil de dispunerea ciudată a echipelor la această fază,  a înscris printr-un procedeu simplu în propriul coş şi egalat scorul la 95. După câteva momente de confuzie, baschetbalistul american şi-a realizat greşeala şi şi-a tras ruşinat maioul peste faţă.

Aris a câştigat cu 108-103 în urma prelungirilor, calificându-se în semifinalele competiţiei.

Jermaine Marshall, în vârstă de 25 de ani, a jucat în campionatul universitar din Statele Unite pentru Universitatea din Arizona înainte de a veni să joace în Europa.

loading...
DISTRIBUIȚI