Fiul lui Donald Trump a generat ALERTA SERVICIILOR SECRETE în România! Momente DELICATE la Cluj, pentru băiatul Președintelui SUA!

997
0
DISTRIBUIȚI

Barron Trump, de 11 ani, a sosit la Cluj, la bordul unui avion de linie al companiei Lufthansa, care asigură zborurile pe relația Munchen-Cluj și retur.

Înainte ca avionul de linie să aterizeze, la Cluj a aterizat un elicopter Dauphin, despre care se spune că face parte din flotila prezindențială a României. După ce avionul a aterizat, mai mulți ofițeri SPP au intrat pe pistă și au așteptat ca fiul lui Donald Trump, însoțit de patru ofițeri de la Secret Services să coboare din avion.

Între timp, piloții de pe elicopterul Dauphin au anunțat că aparatul de zbor are o problemă tehnică care necesită restartarea computerului de bord. În acel moment, autoritățile române au intrat în alarmă maximă, mai ales că șeful escortei americane le-a spus că nu există un plan B, adică unul de extracție. ”A venit un echipaj de tehnicieni de zbor de la Târgu Mureș care, în trei ore, au reparat elicopterul, timp în care fiul președintelui SUA a așteptat liniștit în salonul de protocol”, spune sursa EvZ.

loading...

În jurul orei 16.00 elicopterul a decolat şi conform primelor informaţii, destinația finală era Bran. La ora 23:20, fiul lui Trump nu ajunsese încă la Castelul Bran. De asemenea, în după-amiaza zilei de marţi, la Bran nu a fost semnalată nicio activitate specială, care să fi indicat că în localitate a ajuns fiul preşedintelui SUA.

EvZ a solicitat Ambasadei SUA la București și altor oficiali un punct de vedere în legătura cu vizita lui Barron Trump în România. Reacţia oficialilor SUA este aşteptată chiar în aceste momente.

loading...
SURSĂevz.ro
DISTRIBUIȚI