Florin Călinescu, AMENINȚĂTOR în SCANDALUL SEXUAL din BOR! Atac DUR la Pomohaci! “Stau cu PARUL la intrare, la Sinod!”

883
0
DISTRIBUIȚI

Florin Călinescu și-ar dori o reacție extrem de dură a Sfântului Sinod față de prelații și preoții implicați în recenta serie de scandaluri sexuale care au zguduit Biserica.

„Prea Fericite Daniel! Nu îmi ești simpatic. Deloc. Pe 17 și 18 se întâlnește Sfântul Sinod permanent al BOR. Dacă la această ședință de partid bisericesc, iară nu Dumnezeiesc, anumiți activiști gay, angajați ai dumneatale, ar dori să schimbe rânduiala creștina, contează pe mine. Stau cu parul la intrare”, își începe actorul postarea pe retelele de socializare.

„Popii trebuie să fie orânduiți cum a zis Dumnezeu. Bărbat cu femeie. Sau călugari. Punct”, mai scrie cunoscutul realizator de televiziune, cu referire la cazurile Arhiepiscopului Corneliu de Huși și preotului-cântăreț, între timp caterisit, Pomohaci.

„Daca unii golani, gen Pomohaci și ăsta de la Huși, și o să revin, Pomohaciule, cu toate afacerile tale, toate apartamentele, toate averile, toți cei plătiți de tine să vină pe la cântări să te pupe pe gură și să îți dea flori, toata schema afacerii Mosuni, cu toate insistențele postacilor plătiți de tine, să mă atace, cu toate detaliile, pentru că te crezi șmecher și deștept, și marele golan de Huși, vor să atace orânduiala la Sinod, Daniele, mă bag până în gât să apăr orânduiala creștină.

Fără homosexuali în Biserică. În civilie, nu mă bag.

„Am făcut armata cu o generație de popi. Așa că, Casiane al Galațiului, ne știm bine, nu te băga! Și, în batalion, erau muuuulți prelați!

Daniel, dacă e nevoie, numește-mă clopotar la marele mall bisericesc al neamului!

Gratis!”, își încheie îndrăgitul actor apelul la conducerea Bisericii, care a luat, până acum, câteva măsuri dure contra clericilor implicați în scandaluri sexuale.

loading...
SURSĂevz.ro
DISTRIBUIȚI