GATA cu ATENTATELE TERORISTE din Europa! Angela Merkel a semnat un TRATAT de CAPITULARE cu Statul Islamic!

1080
0
DISTRIBUIȚI

Rabdarea are o limita chiar si pentru cancelarul german Angela Merkel! Intr-un acces de furie fara precedent, aceasta a semnat un tratat de capitulare cu Statul Islamic.

Merkel e decisa ca de acum incolo sa accepte toate cererile fundamentalistilor musulmani in schimbul încetării atentatelor pe teritoriul UE.

Doamna de fier a Germaniei a prezentat intr-o conferinta de presa noua politica a Uniunii Europene menita sa rezolve odata pentru totdeauna problema atentatelor comise de fundamentalistii islamici.

Alaturi de ea s-a aflat si excelenta sa Abdul Gazaleh al Cheichani, ambasadorul Statului Islamic la UE, cu care doamna Merkel a semnat tratatul de capitulare.

-E clar ca undeva am gresit cand am crezut ca daca ii primim aici si le acordam subventii vor renunta la atentate. Trebuie sa ne revizuim politica fata de imigrantii musulmani si sa le acceptam de acum incolo absolut toate ceririle.

Am convingerea ca procedand astfel, nu vor mai avea niciun motiv sa comita acte de terorism deoarece se vor simti ca acasa pe teritoriul Uniunii Europene.

Accelerarea procesului de islamizare a Europei este singura cale spre o coexistenta pasnica, bazata pe respectul reciproc intre stapani si sclavi.

Popoarele europene trebuie sa renunte la egoismul absurd de a-si pastra pentru sine mostenirea culturala, tara sau femeile si sa imbratiseze cu incredere valorile aduse de noii nostri inlocuitori care ne vor imbogati cultural si spiritual.

A mai declarat cancelarul german.

Restul liderilor europeni (cu exceptia unor extremisti unguri si polonezi) au salutat decizia Germaniei si au declarat ca sustin in totalitate accelerarea procesului de islamizare pentru a-si pune la adapost tarile de pericolul unor noi atentate.

De luni toate tarile UE vor inceta orice actiune impotriva gruparilor islamiste din Asia, Africa sau Europa si vor purta negocieri cu ambasadorul Statului Islamic in vederea normalizarii relatiilor bilaterale si a stabilirii haraciului.

In sfarsit ratiunea a triumfat!

Acest articol este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare!

loading...
SURSĂponturifierbinti.com
DISTRIBUIȚI