IMAGINI INCREDIBILE! O pădure a fost PUSĂ LA PĂMÂNT în doar câteva secunde de o FURTUNĂ, în județul Suceava!

270
0
DISTRIBUIȚI

O pădure din județul Suceava a fost pur și simplu pusă la pământ de vântul puternic.

Imagini incredibile filmate chiar în timpul unei doborâturi masive de vânt, produsă într-o pădure de stat administrată de Regia Națională Romsilva.

Pădurea calamitată va fi curățată de silvicultori, iar terenul va fi reîmpădurit în doi ani, conform normelor silvice, anunță reprezentanții Romsilva.

În total, de la începutul anului, au fost afectate de fenomenele meteorologice extreme 82.750,79 de hectare din care 136,4 hectare au fost doborâturi în masă. Cele mai multe evenimente de acest fel au avut loc în luna iunie, fiind înregistrate 27.852,32 de hectare. Cele mai mari pagube au fost în județul Suceava, unde, între 23 și 25 iunie, au fost afectate 20.386,1 hectare, din care 53,6 doborâturi în masă, pe raza a 12 ocoale silvice din cadrul Direcției Silvice Suceava.

loading...

Doborâtură masivă de vânt într-o pădure din Suceava administra…

Imagini filmate chiar în timpul unei doborâturi masive de vânt, produsă într-o #pădure de stat administrată de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva de pe raza Ocolului Silvic #Iacobeni din cadrul Direcției Silvice #SuceavaPădurea calamitată va fi curățată de silvicultori, iar terenul (pentru necunoscători va fi o ”defrișare”) va fi reîmpădurit în doi ani, conform normelor silvice.În total, de la începutul anului, au fost afectate de fenomenele meteorologice extreme 82.750,79 de hectare din care 136,4 hectare au fost doborâturi în masă. Cele mai multe evenimente de acest fel au avut loc în luna iunie, fiind înregistrate 27.852,32 de hectare. Cele mai mari pagube au fost în județul Suceava, unde, între 23 și 25 iunie, au fost afectate 20.386,1 hectare, din care 53,6 doborâturi în masă, pe raza a 12 ocoale silvice din cadrul Direcției Silvice Suceava.Credit video: Marcel PașcoviciDetalii:http://www.rosilva.ro/comunicate_de_presa/zeci_de_mii_de_hectare_de_padure_afectate_de_fenomenele_meteorologice_extreme__p_310.htm

Posted by Regia Nationala a Padurilor – Romsilva on 25 Iulie 2017

loading...
SURSĂantena3.ro
DISTRIBUIȚI