INCREDIBIL! Lumea crestinismului este data peste cap de un manuscris descoperit in Iordania!

2952
0
DISTRIBUIȚI

Un manuscris vechi, găsit într-un sit arheologic din Iordania, dă creştinismul peste cap, deoarece prezintă nişte informaţii care ar lua din importanţa pe care o atribuim învierii lui Iisus Hristos.

Manuscrisul este scris în limba ebraică pe o tabletă din piatră, cu cerneală, nefiind cioplit aşa cum te-ai fi aşteptat.

Informaţiile de acolo, care sunt descifrabile în proporţie de 50%, şi ar fi fost cuvintele Arhanghelului Gabriel prezintă o informaţie care cutremură bazele creştinismului. Se pare că pe vremea celui de-al doilea templu evreiesc, cu câteva sute de ani înainte de a se fi născut Iisus Hristos, cineva a înviat după trei zile.

Într-unul dintre rândurile care se mai pot citi scrie clar “Şi în trei zile vei învia!” Astfel, a apărut teoria controversată că a mai existat un Mântuitor înaintea lui Iisus, care s-a ridicat din mormânt după trei zile.

Documentul controversat, care a fost expus la Muzeul Israel din Ierusalim, pune la încercare credinţa şi mai ales curiozitatea cercetătorilor, care încearcă să dea de cap întregului mesaj pentru a determina cu exactitate la ce se referă şi cum de se vorbeşte, cu atât timp înainte, de o înviere care are loc la trei zile după moarte.

Tableta a fost găsită în urmă cu 13 ani şi la începutul ei scrie “Eu sunt Gabriel”, de unde s-a concluzionat că aceasta conţine profeţia Arhanghelului cu acest nume.

Sursa: romanialibera.ro

loading...
DISTRIBUIȚI