INCREDIBIL! Pentru că i-a fost frică să se ducă la dentist, o femeie și-a lipit dinții cu SUPER GLUE! Ce a pățit aceasta după o perioadă de timp!

673
0
DISTRIBUIȚI

Angie Barlow a pierdut 90% din oasele care îi susţineau dantura pentru că frica de dentist a făcut-o să ia o decizie uluitoare! Femeia s-a hotărât să meargă la doctor după 10 ani de la gestul necugetat. Atenţie, imaginile sunt şocante!

O femeie de 48 de ani, din Marea Britanie, a fost atât de terorizată de vizita la medicul stomatolog încât a preferat să-şi lipească singură dinţii căzuţi, cu super glue.

loading...

Situaţia a devenit atât de complicată încât Angie Barlow şi-a pierdut 90% din oasele care îi susţineau dantura, din cauza adezivului folosit.

Pentru a-i salva dinţii, medicii stomatologi au fost nevoiţi să-i facă implanturi cu titan.

Femeia a mărturisit, pentru The Mirror, că mama ei a murit de cancer la 34 de ani şi că ea a asociat tot timpul tragedia cu mersul la stomatolog.

“Întotdeauna mi-a fost frică de dentist pentru că mama mea a murit la 34 de ani din cauza cancerului la gât. La un moment dat, s-a dus la dentist pentru a-şi scoate un dinte şi aşa a aflat că suferă de o boală cumplită. Teama a existat tot timpul în mintea mea”, a spus Angie.

Potrivit medicilor, femeia a rămas fără dinţi din cauza fumatului.

loading...
DISTRIBUIȚI