INCREDIBIL! PSD-ul face ce a făcut MEREU! Protestatarii din fața Palatului Cotroceni sunt ADUȘI CU AUTOCARE cu numere de Dolj!

896
0
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 2.000 de persoane protestează, marţi după-amiază, pentru a treia zi consecutiv, în faţa Palatului Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că a dezbinat poporul român. Mai mulţi manifestanţi au fost aduşi la protest cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj.

Numărul protestatarilor din faţa Palatului Cotroceni a ajuns la 2.000. Circulaţia în dreptul platoului oficial a fost oprită de poliţişti, artele Eroii Sanitari şi strada Gheorghe Marinescu fiind blocate.

Manifestanţii strigă împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, cer demisia acestuia, dar au şi mesaje împotriva DNA.

O parte a manifestanţilor au fost aduşi la Palatul Cotroceni cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj, ei fiind surprinşi de jurnalişti coborând din maşini şi alăturându-se protestului.

Protestatarii scandează „Iohannis, nu uita, România nu-i a ta”, „Mincinosule, renunţă la imunitate”, „Jos labele de pe votul meu”, „Iohannis, hoţul şi criminalul ţării”, „Ne este ruşine cu acest preşedinte”, „DNA, fără cucuvea” şi „Cuveaua Iohannis şi ai lui şi-au găsit beleaua”. Protestatarii au şi pancarte în limba germană, pe care au scris „Iohannis, eşti o ruşine pentru ţară”.

loading...
SURSĂnews.ro
DISTRIBUIȚI