Înghețata de casă din copilărie – o rețetă gustoasă și accesibilă,din doar 2 ingrediente

795
0
DISTRIBUIȚI

Astăzi vă propunem să preparați o înghețată cremoasă în condiții casnice, care o să vă amintească de clipele dulci ale copilăriei. Ce poate fi mai bun într-o zi toridă de vară decât o înghețată delicioasă și răcoritoare? Acest desert adorat de mici și mari se prepară foarte ușor din doar 2 ingrediente accesibile. După ce o veți gusta, vă veți aminti imediat de acel gust unic și delicat. Savurați înghețata cu orice umplutură.

Rețeta este într-atât de gustoasă, încât veți fi plăcut surprinși că puteți pregăti în casă un astfel de deliciu. Ce poate fi mai gustos decât o porție de înghețată delicioasă într-o zi toridă de vară. Parcă este înghețata din copilărie. Imediat vă veți aminti acel gust delicat de neuitat.

INGREDIENTE

-200 ml de lapte condensat
-500 ml de frișcă de 33 %

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Cum se prepară?

În primul rând, dați la congelator vasul, în care veți mixa înghețata, și paletele mixerului, pentru aproximativ 30 de minute.

Turnați frișca în vasul rece și bateți cu mixerul la cea mai mare viteză, până se îngroașă, aproximativ 5-7 minute.
Adăugați laptele condensat și continuați să mixați, deja la viteză mică, timp de 1 minut, cât să se încorporeze bine.

Repartizați compoziția în conuri de vafe pentru înghețată sau așezați într-o formă de copt o foaie de napolitană, apoi adăugați compoziția pentru înghețată și acoperiți cu o altă foaie de napolitană.

Trebuie să menționăm, chiar și fără cornuri sau foi de napolitană, înghețata este foarte gustoasă.

Dați înghețata la congelator pentru cel puțin 4 ore.

Familia, în special copiii, vor fi încântați de gustul minunat al înghețatei. O puteți garnisi cu orice umplutură vă place. Astfel gustul va deveni mai accentuat și divers.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

loading...
DISTRIBUIȚI