Instalarea lui Donald Trump la Casa Albă ÎMPLINEȘTE două din PROFEȚIILE lui Nostradamus! Un MARE RĂZBOI ne așteaptă!

1312
0
DISTRIBUIȚI

Se știe că, în curând, Donald Trump se va instala la Casa Albă. Deja toți jurnaliștii acreditați se întreabă ce va sosi cu el la Casa Albă, un cățel, sau un pisoi, este obligatoriu, o superstiție drăguță. Și cei mai cinici se întreabă ce mesaje scârboase o să lase administrația lui Obama pe rețeaua internă, supersecurizată, administrației Trump. Gurile rele spun, că, Obama, când a preluat biroul oval a găsit un mesaj de îndemn la muncă, să facă cât mai mult, ”fac iu”! Ceea ce a făcut și el cu toți americanii și cu toți oamenii planetei, dar parcă în special i-au plăcut românii!

Instalarea lui Donald Trump la Casa Albă deschide posibilitatea realizării a două dintre profețiile lui Nostradamus. Statistic, fiecare președinte republican, a avut războiul lui. Nici Donald nu o să facă excepție.

Catrenul XXI din Centuria V și Catrenul LXXXVI din Centuria IX. Iată:

Quant ceux du polle artiq unis ensemble,

En Orient grand effrayeur et crainte,

Esleu nouveau soustenu le grand tremble,

Rodes, Bisance de sang Barbare taincte.

Comme un gryphon viendra le Roy d’Europe,

Accompagné de ceux d’Aquilon,

De rouge et blanc conduira grand troupe,

Et iront contre le Roy de Babylon.

Sunt două catrene unite prin algoritmul germanului Manfred Dimde, care și-a dedicat toată viața găsirii cheii de interpretare a celor nouă Centurii ale doctorului Michel de Notre Dame.

Cele două catrene averizează despre un mare război. Care se poate petrece cât de curând, în anul 2017, sau în următorii, sunt discuții asupra timpului indicat de Nostradamus.

Interpretarea este că cei de la Polul Artic, adică SUA și Rusia se vor alia, se vor uni împreună. Probabil că o să-mi obiectați că SUA nu se învecinează cu Polul Nord. Greșit! Alaska, Alaska cui o lăsați? Deci cele două puteri sunt SUA și Rusia. Instalarea ca președinte a lui Donald Trump poate duce la o alinață efemeră cu Rusia, pentru un scop bine definit. Cum a fost în al Doilea război mondial, ați uitat? Alianța celor două puteri va stârni teamă și groază în Orient. Noul stat, noul ales, care nu poate fi decât Daech, Califatul Levantului și al Bizanțului va suporta marea încercare, tulburare. Sudul Siriei și Nordul Irakului va fi tot pătat de sânge barbar, musulman, adică.

Cel de al doilea catren arată desfășurarea războiului, care la început va fi un atac masiv, cum nu s-a mai văzut, aerian. Ca un grifon, fiară supremă înaripată, se va repezi Regele Europei, adică Uniunea Europeană. NATO-UE poate ridica în aer peste 35.000 de avioane de luptă de diverse roluri și capacități. Alături vor fi cei ai Vulturașului, adică USAF, aviația americană, care numai de pe cele 22 de portavioane pot ridica între 2.000 și 5.000 de avioane de luptă și helicoptere. Roșu și alb va conduce marea armată. Roșu și alb sunt culorile Poloniei. Se știe că la ora actuală Polonia are una dintre cele mai bune forțe armate din lume plus o Gardă Națională bine înarmată și foarte inimoasă. Nu ați observat, dar printre primii care l-au felicitat personal pe Donald Trump și pe soție a fost ambasadorul Poloniei la Washington, Piotr Wilczek. Gurile rele spun că prin vinele frumoasei doamne Melania Trump curge și o litră de sânge polonez. Tot aceleași guri rele spun că ambasadorul polonez a fost reținut de Donald la masă. Ce or fi vorbit? Fac pariu că președintele ales i-a spus polonezului să nu-i pară rău de miliardele cheltuite pe arme, pentru că o să le folosescă în curând, în Orient. Și vor merge toți contra Regelui Babilonului. Indubitabil, contra Daech!

Fiți liniștiți, România și românii nu sunt pomeniți în profeția lui Nostradamus, nici nu ar fi avut cum. O să stăm în fața televizoarelor cu floricele și bere ca să o vedem la CNN pe Cristiane Amanpour în fața unui Mosul cu cerul plin de trasoare pe cale să fie cucerit de Alianța Nordului.

Așa o să fie tăiat capul viperei și create condițiile repatrierii refugiaților, în condiții de pace și reconstrucție.

loading...
DISTRIBUIȚI