Kiki Challenge: Pilotul a sărit din avion și a început să danseze pe melodia lui Drake

673
0
DISTRIBUIȚI

Pilotul Alexandra Manriquez și una dintre însoțitoarele de bord au început să danseze în timp ce avionul se afla în mișcare. Videoul cu cele două femei a generat peste 25.000 de vizualizări pe Twitter, devenind viral, potrivit dailymail.co.uk.

„Kiki Challenge” este un dans care a devenit viral printre tinerii din Statele Unite. Și nu numai. Prin această provocare trebuie să dansezi lângă o mașină aflată în mișcare.

Partea amuzantă la aceast video devenit viral este faptul că femeia pilot decide să ia o pauză de la îndatoririle sale și să ia parte la provocarea  dansului Kiki. 

Melodia face parte din albumul Scorpion, single-ul In My feelings, care îi aparține artistului canadian Drake.

Cu toate că pare un dans distractiv, Kiki challenge a adus și foarte multe accidentări, iar în anumite state această provocare este interzisă.

„Neatenția, în orice formă, este periculoasă și poate fi fatală. Indiferent dacă ești conducător auto sau pasager ai grijă de tine și de mașina ta”, au scris oficialii americani pe Facebook.

„Accidentele cu autovehicule sunt una dintre cauzele principale de deces în Statele Unite ale Americii. E periculos să sari din mașină în timp ce e încă în mers, doar ca să îți arați mișcarile de dans. E periculos pentru tine, dar și pentru cei din jurul tău”, au mai zis ei.

loading...
DISTRIBUIȚI