La cine va ajunge AVEREA agonisită de Denisa Răducu! Artisa a lăsat un TESTAMENT înainte să se stingă din viață!

637
0
DISTRIBUIȚI

La nicio saptamana de la moartea Denisei Raducu, discutiile pe tema averii artistei ar fi inceput deja. Cantareata care a cantat inca de la varsta de 14 ani a lasat in urma ei a lasat in urma ei contul cu banii stransi de pe urma cantarilor, apartamentul din Bucuresti, dar si o masina.

Se pare ca artista si-ar fi dorit ca toate acestea sa ajunga la sora ei, Adelina, pe care o iubea enorm, dar si pe cei doi copii ai ei, nepoteii Denisei. Adelina i-a fost alaturi mereu Denisei si a incurajat-o enorm in perioada in care era imobilizata si slabita la pat.

Și, spun sursele noastre, Denisa a avut o singură pretenție: ca tot ce are să ajungă pe numele surorii sale. ”Vrea să o ajute și pe ea, și pe nepoții ei”, ne-a spus sursa citată. Astfel, Denisa le-a explicat rudelor sale că apartamentul și tot ce mai are, fie ele bijuterii, fie conturi în bancă, nu le vor fi lor necesare, ei având deja o stare financiară acceptabilă, pe când surorii sale lucrurile cu pricina îi vor fi mai mult decât utile, având de crescut și copii.

loading...

Eu cu sora mea vorbesc zilnic. Eu îi spun zilnic surorii mele cât de mult o iubesc. După familia mea, ea a cea mai importantă persoană pentru mine. Nu este nevoie să fac public lucrul ăsta. Ea ştie foarte bine că o iubesc, că sunt alături de ea şi împreună o să luptăm, o să fiu alături de ea şi o să treacă peste tot. Nu e nevoie să fac public absolut nimic legat de sora mea”, a declarat sora Denisei Răducu la Antena Stars.

Artista si-ar fi exprima aceasta dorinta inca de cand se afla pe patul de moarte, insa nu a apucat sa o concretizeze printr-un act notarial. Din acest motiv, rudele regretatei artiste se bat acum pe mostenirea lasata de ea, fiecare dorindu-si sa inhate cate ceva.

loading...
SURSĂwowbiz.ro
DISTRIBUIȚI