Mesaj de ultimă oră al Președintelui Klaus Iohannis în SCANDALUL MOMENTULUI! “PSD-ul să își vadă de guvernare!”

495
0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Klaus Iohannis ia atitudine în scandalul iscat între premierul Mihai Tudose şi PSD. Prin purtătorul de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi, Klaus Iohannis a transmis un mesaj tranşant coaliţiei de guvernare, în special către social-democraţi.

“PSD ar trebui să-şi rezolve probleme, să îşi vadă de guvernare, pentru că românii au votat pentru rezultate, pentru o guvernare performantă. Românii nu au votat pentru scandaluri de partid.”, a transmis Mădălina Dobrovolschi.

Preşedintele a transmis un mesaj şi cu privire la posibilitatea unei remanieri.

“Din acest punct de vedere cred că aţi aflat deja opinia domnului preşedinte. Domnul preşedinte a vorbit despre faptul că atunci când persoanele aflate în funcţii importante în stat au probleme, şi ştiţi la ce cazuri mă refer, aceste persoane ar fi trebuit să se retragă sau să fie retrase de partid. Altfel, dacă ducem discuţia mai departe, este atributul premierului să facă astfel de evaluări şi să decidă dacă se impun remanieri, schimbări în echipa guvernamentală.”, a completat Mădălina Dobrovolschi.

loading...

Declarație de presă susținută de Purtătorul de cuvânt al Preșe…

Declarație de presă susținută de Purtătorul de cuvânt al Președintelui României, Mădălina Dobrovolschi (via privesc.eu) #live #stiripesurse

Posted by stiripesurse.ro on 10 Octombrie 2017

loading...
SURSĂstiripesurse.ro
DISTRIBUIȚI