Mihaela Rădulescu RIDICULIZATĂ pe rețelele de socializare! Acestea sunt CELE MAI URÂTE ipostaze!

655
0
DISTRIBUIȚI

Mihaela Radulescu denigrata pe Facebook? Pe reteaua de socializare a aparut, de cateva saptamani, o pagina cu numele The Cliche. Pe ea sunt postate mai multe imagini care o prezinta pe ‘diva de la Monaco’ intr-o lumina proasta.

LA MULTI ANI MIHAELA!Azi Mihaela implineste frumoasa varsta de 50 de ani. La multi ani celei mai frumoase romance!❤❤

Posted by The Cliché on 3 August 2017

Chiar daca statusurile par apreciative, laudaroase la adresa ei, ironia fina se simte. Imaginile publicate pe aceasta pagina de Facebook au o calitate proasta. Mihaela Radulescu nu apare in cea mai buna forma a ei. Sunt scoase in evidenta ridurile, cearcanele si silueta nu tocmai perfecta.

Orice roman ar trebui sa fie mandru. La serata de ieri organizata la vila facuta cadou de domnul Elan Schwartzenberg…

Posted by The Cliché on 4 August 2017

Sa nu uitam totusi ca, pentru varsta ei de 49 ani, Mihaela Radulescu e ok. Dar nu atat de perfecta cum pretinde pe contul ei de Facebook. Fapt pentru care pagina The Cliche o si taxeaza.

Buna dimineata!Publicam azi o fotografie de familie. Vedere din Gokceada. Miha, Ilan si Felix.Oameni buni si frumosi!…

Posted by The Cliché on 20 Iulie 2017

Printre imagini mai apar si Dani Otil si Felix. Sunt prezentate mai multe informatii si gesturi comune pe care aceasta le face cu amandoi. In postari mai apare si fostul ei sot, Elan Schwartzenberg.

loading...

Buna dimineata, oameni buni si frumosi! In anul 2012 domnul Elan Schwartzenberg sponsoriza pentru Mihaela si Dani…

Posted by The Cliché on 19 Iulie 2017

Acesta e prezentat ca un finantator pentru escapadele pe care Mihaela Radulescu le-a avut in timpul relatiei cu Dani Otil. Pe langa aspecte din viata ei intima, ‘diva de la Monaco’ e denigrata fizic.

Cu toate ca face sport si are o alimentatie echilibrata, dupa cum chiar ea sustine, Mihaela Radulescu nu e perfecta. Ba mai mult, in ultimul an pare ca a prin proportii. Asta dupa ce in urma cu 2-3 ani jignea doua fetite de la Romanii au Talent pentru ca sunt prea grase!

Intr-o lume plina de grasi, invidiosi si oameni fara iubire, exista Mihaela. Ea este cea care ne arata ca o femeie poate…

Posted by The Cliché on 17 Iulie 2017

Pentru ca totul sa fie ca pe contul Mihaelei Radulescu, pagina The Cliche foloseste si aceleasi hashtag-uri pe care ‘diva de la Monaco’ le pune in postarile ei. De la numele ei, la numele lui Felix sau al sporturilor pe care le practica, toate hashtag-urile apar aici.

Vara incepe cu o stire senzationala! Regizorul Steven Spielberg a inceput filmarile la ,, Pulp Jurassic Park". …

Posted by The Cliché on 11 Iulie 2017

loading...
SURSĂciao.ro
DISTRIBUIȚI