Mircea Badea a vorbit despre o ȘTIRE despre care NU VORBEȘTE NIMENI! “O să se înțeleagă că o atac pe Simona Halep!”

594
0
DISTRIBUIȚI

Mircea Badea a vorbit, în emisiunea ”În Gura Presei” despre o știre importantă. 

”Probabil nu ați aflat ceea ce urmează să vă spun. Dacă am fi trăit într-o țară ca o țară, ați fi știut deja asta. S-a întâmplat vineri noaptea sau sâmbătă, acum e luni noaptea, până acum cred că ar fi trebuit să aflați.

Știți că la începutul lui septembrie, românul Ronald Gavril va boxa pentru titlul mondial WBC?

Răspuns: nu, nu știți.

Întrebare: De ce nu știți?

Răspuns: Pentru că nu v-a spus nimeni.

Noi trăim într-o țară în care știre este: Simona Halep joacă în turul I la Roma. Știu că o să se înțeleagă că o atac pe Simona Halep. Nu despre asta e vorba. O știre este când se întâmplă ceva spectaculos. O știre nu va fi niciodată că un avion a aterizat pe pistă la aeroport. De ce? Că așa se presupune că aterizează avioanele. Dacă a aterizat pe un câmp de porumb, aia e o știre. Simona, în turul întâi în turneul de la Roma? Pe bune, în turul I? Asta e țara, asta e știrea.

loading...

Există patru versiuni de centuri la box profesionist foarte tari: IBF, cea pe care a cucerit-o Lucian Bute, apropo, Ronald Gavril boxează fix la categoria de greutate a lui Lucian Bute. WBA a cucerit-o Leonard Doroftei. WBO a avut-o Mihai Leu. În acest moment, românul Ronald Gavril are șansă să câștige centura mondială WBC.” a spus Mircea Badea în emisiunea sa de luni.

Realizatorul TV a subliniat că ”e un român care are o șansă la turul mondial”. El a adăugat că meciul este crâncen, David Benavidez (n.r. adversarul lui Ronald Gavril) este teribil, este foarte, foarte, foarte tare. Din 18 meciuri are 18 victorii din care 17 prin knockout. E foarte dificil meciul.”

loading...
SURSĂdcnews.ro
DISTRIBUIȚI