NINGE în mijlocul verii, în România! Drumarii au intervenit pentru a evita formarea ghețușului pe drum!

475
0
DISTRIBUIȚI

Șoferii care au avut drum duminică pe Transalpina s-au trezit cu un adevărat peisaj de iarnă pe un tronson de patru kilometri.

Temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius, duminică, pe cea mai înaltă şosea din România, Transalpina, unde a nins, în zona kilometrilor 34-37. Drumarii au anunţat că, în aceste condiţii, au dat cu clorură de calciu pe carosabil, pentru a evita îngheţul şi i-au sfătuit pe şoferii care nu aveau autovehciulele echipate pentru iarnă să tragă pe dreapta, anunță cotidianul.

”Din cauza schimbări bruşte a temperaturii, sub 4 grade Celsius, pe DN 67C, Transalpina, între km 34-37, s-au înregistrat căderi de grindină şi lapoviţă” au anunţat, duminică după-amiază, pe o reţea de socializare, angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Tîrgu Jiu.

”Angajații districtului Ranca au intervenit cu clorura de calciu pentru a evita formarea ghețușului pe drum. Sfătuim conducătorii auto surprinși cu autovehiculele neechipate de iarna, sa rămână opriți pe marginea părții carosabile pana când condițiile meteo permit reluarea călătoriei” au anunțat drumarii.

Posted by Sectia Drumuri Nationale Targu Jiu on 16 Iulie 2017

loading...
SURSĂantena3.ro
DISTRIBUIȚI