Denisa Manelista A MURIT! Acestea sunt ultimele imagini cu Denisa Manelista ÎN VIAȚĂ! Cum arăta artista cu câteva zile înainte să moară!

1496
0
DISTRIBUIȚI

Surse din apropierea familiei Denisei au informat că tânăra a pierdut bătălia cu viaţa, decedând în locuinţa ei din Bucureşti în dimineaţa zilei de astăzi, 23 iulie 2017.

Trecerea în neființă a iubitei cântărețe a fost confirmată de familie. Denisa a murit, în această dimineață, la ora 04:30, la ea acasă, după 5 luni de suferință cruntă.

De curând Denisa a fost surprinsă în timp ce, alături de cumnatul și de sora ei, mergea la o consultație medicală. Iar după ce a plecat de acasă, cu cumnatul pe post de șofer, nu a durat mult până a ajuns la clinica cu pricina. Îmbrăcată într-o rochie comodă, Denisa dovedea că are dorința de a se vindeca.

Pentru că, ajunși la destinație, Florian, cumnatul vedetei, extrem de atent, a coborât din bolidul pe care îl conduce și a scos căruciorul cu rotile care o ajută pe Denisa să se deplaseze mai ușor. Cu grijă, după ce a ieșit prin forțele proprii din mașină, a fost ajutată să se instaleze comod în căruciorul cu pricina, iar apoi a plecat spre clinică. Acolo, după câteva ore, a ieșit în aceeași formulă, împinsă de sora ei, dar, pare-se, vizibil încântată de ceea s-a petrecut în clinica cu pricina.

Ceea ce este însă de remarcat este că Denisa, atunci, se simțea mai bine, mult mai bine și avea puterea de a zâmbi.

loading...

”O să mă vindec, o să vedeți că mă fac bine. Va fi bine”,sunt cuvintele pe care le-ar fi spus vedeta celor din jur, reușind să îi facă să plângă de fericire.

De altfel, de câteva zile, mama cântăreței se îngrijea ca, la prima oră, Denisa să aibă tot ce era nevoie pentru tratamentul naturist pe care Denasa îl urma în ultimul timp.

Sursă FOTO: spynews.ro

”Se văd rezultatele. E slăbită, foarte slăbită, dar poate, din nou, să vorbească. Chiar a vrut să se uite și la televizor”, ne-a mai spus sursa citată.

Dar, din păcate, artista a pierdut lupta cu boala necruțătoare, iar in urma cu câteva ore s-a stins din viață!

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

loading...
SURSĂspynews.ro
DISTRIBUIȚI