O adevărată MINĂ DE AUR! Polițiștii și bodyguarzii nu mai fac față! Ce se întâmplă acum în locul unde au rămas RUINELE clubului Bamboo!

1183
0
DISTRIBUIȚI

Mormanul de fiare calcinate rămas în urma incendiului care a mistuit clubul Bamboo nu poate fi răscolit de criminaliști în căutare de probe, din cauza unei iminente prăbușiri a construcției. Însă, chiar dacă este păzit zi și noapte, Bamboo a ajuns ținta hoților de fier vechi care nu se tem de nimic și dau târcoale ”minei de aur” care le poate băga în buzunar o grămadă de bani, potrivit Libertatea.ro.

Astfel, ruinele clubului Bamboo sunt ”ciopârțite” de hoții de fier vechi.

”Este poliție acolo, într-adevăr, dar hoții vin dinspre lac. Fie merg pe gheață, dacă e frig și lacul e înghețat, fie prin stufăriș. Așa ajung la ponton și pot intra pe dedesubt în ceea ce a mai rămas din club. De aceea, noi am pus mai mulți bodyguarzi să se învârtă prin zonă, la toate orele, pentru a-i ajuta pe polițiști. De vreo două ori, băieții noștri au prins niște indivizi care furau bucăți arse de metal pentru a le duce la fier vechi și i-au dat pe mâna polițiștilor”, au dezvăluit surse apropiate patronilor.

loading...
DISTRIBUIȚI