O mai ții minte pe Cristiana Răduță? Treci pe lângă ea pe stradă și nu o mai recunoști! Cum poate să arate la 15 ani după ce s-a lăsat de muzică

1139
0
DISTRIBUIȚI

În 2002, Cristiana Răduță lansa melodia „Amor, amor” o piesă care avea să se transforme într-un adevărat hit, iar pe blondină în cântăreața momentul în industria muzicală a acelor vremuri.

I-a cucerit pe mulți cu frumusețea ei și cu senzualitatea pe care o emana, dar puțini au reușit să ajungă în preajma ei, pentru că, multă vreme, Cristiana Răduță a fost de necucerit.

Clipul piesei ei, „Amor, amor” a fost, la vremea respectivă, în 2000, cel mai scump videoclip realizat în România, și a costat 50.000 de euro. Iar Cristiana a pozat, lipsită complet de inhibiții, într-o revistă pentru bărbați.

Dar, la fel cum a apărut, Cristiana a dispărut din peisajul muzical, doar pentru că și-a dorit să fie actriță.

Schimbarea este uluitoare, căci Cristiana Răduță s-a transformat dintr-o tânără zvăpăiată într-o doamnă serioasă și plină de rafinament. Fosta cântăreață este însă greu de recunoscut, iar cei care nu fac legătura cu numele, greu ar putea să-și dea seama cine e. Acum are părul scurt și e blondă, iar trecerea anilor a lăsat urme și pe fața ei.

loading...
DISTRIBUIȚI