O nouă ÎNȘELĂTORIE, apărută de curand, face tot mai multe VICTIME! Dacă primiți asta pe telefonul mobil, STERGEȚI-L IMEDIAT!

723
0
DISTRIBUIȚI

Vă atragem atenția asupra unei noi forme de înșelătorie, apărută de curând, si care, din păcate ne-a atins și pe noi în Europa.

Mecanismul înșelătoriei este următorul:

Pe telefonul mobil apare o înștiințare privind un apel nepreluat. Înștiințarea poate apărea chiar fără că telefonul să fi sunat vreodată. Dacă proprietarul telefonului, văzând despre ce număr e vorba, iar numarul începe cu +39…, +390…, +391…., +392…, +393…, +394… (în cazul depistat de noi era numărul 393193260045), îl șterge imediat, nu se va întâmpla nimic.

loading...

Dar dacă sună la acel număr va deveni victima infractorilor. În cazul concret, titularul telefonului a sunat la numărul respectiv, nu a mai avut posibilitatea să întrerupă convorbirea, costurile înregistrate pe factură depășind 2.000 de euro.

Din informațiile primite de la Ministerul de Interne e vorba de mai multe astfel de cazuri. “De aceea vă rugăm, în ideea prevenirii altor cazuri, transmiteți această informație cât mai multor oameni.”

loading...
SURSĂinfoalert.ro
DISTRIBUIȚI