O SA RAMAI SOCAT! Casa asta are doar 2.3 metri latime, dar interiorul te va lasa fara glas!

3542
0
DISTRIBUIȚI

Cu toate ca lungimea acestei case este de 14 metri, latimea este de 2 metri si 30 de centimetri. Insa, in ciuda acestor dimensiuni, poate fi invidiata pentru cat de spatioasa este.

Arhitectii, au reusit sa faca o adevarata minune, reusind sa conceapa 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, o bucatarie o sufragerie si un birou.

Terenul pe care este construita, era in trecut o trecere ingusta spre grajdurile din curte ale uneia din casele vecine. Insa, dupa atata timp, trecerea si-a pierdut menirea, iar locul respectiv a fost dat pentru constructii.

Mult timp nu a construit nimeni nimic, pentu ca desi are 14 metri lungime, deschiderea atat de ingusta nu permitea crearea unui proiect pentru o casa de locuit.

Cu ceva timp in urma, o firma de constructii a reusit sa rezolve problema printr-o metoda originala. S-a hotarat montarea unui acoperis inclinat, cu mai multe geamuri de-a lungul sau pentru a beneficia de cat mai multa lumina solara si o scara interioara pentru a putea avea acces la camerele de la etajele superioare.

70_2
28_9
15_4Untitled

loading...

Untitled

Untitled

Untitled

loading...
DISTRIBUIȚI