Poți fi plătit cu 1.800 de dolari PE SĂPTĂMÂNĂ! Sună bine, nu? Ce trebuie să faci ca să primești acești bani!

743
0
DISTRIBUIȚI

O zi de stat în pat sună bine pentru oricine, mai ales în momentele în care te simţi obosit.Ţi-ar plăcea să stai mai mult timp şi să primeşti totuşi bani grei?

NASA te plăteşte cu 18.000 de dolari dacă stai 70 de zile ţintuit la pat. În prezent, NASA caută voluntari pentru a participa la studiul numit “Odihnă în pat”.

Cei care acceptă provocarea trebuie să stea toată această perioadă în pat, scopul acestui studiu fiind încercarea de a se găsi modalităţi de conservare a sănătăţii şi siguranţei astronauţilor în timpul călătoriilor, mai ales în spaţiul extins.

loading...

Voluntarii au voie să citească, au voie să comunice prin intermediul Skype-ului, pot sta pe telefon şi laptop, dar nu părăsesc patul. “Vrem să fim siguri că oamenii sunt pregătiţi pentru a petrece 70 de zile în pat. Nu oricine poate să facă asta. Nu orice tip de persoană este capabilă să stea atât în pat. Din momentul în care ei sunt calificaţi psihic pentru acest studiu, vom trece la exerciţii riguroase, fizice şi psihice, caracteristice unui astronaut. Ei trebuie să fie pregătiţi pentru tipuri de activităţi pe care le întreţin astronauţii”, a declarat omul de ştiinţă, Dr. Cromwell, pentru Forbes.

Studiul este conceput pentru a analiza efectele pe termen lung ale imponderabilității asupra corpului astronauților. Pentru a simula imponderabilitatea, subiecții se vor întinde pe paturi concepute special, ce sunt ușor înclinate, astfel încât vor avea capul puțin mai jos decât nivelul picioarelor. În spațiu, forța gravitațională, care împiedică fluidele organismului să se deplaseze spre partea superioară a organismului, este foarte slabă.

loading...
DISTRIBUIȚI