Primele INFORMAȚII despre noul iPhone 8! CUM VA ARĂTA următorul smartphone Apple și când va fi lansat acesta!

1572
0
DISTRIBUIȚI

Următorul smartphone Apple va fi lansat în luna septembrie a acestui an şi ar trebui să ajungă în magazine în prima parte a lunii octombrie. În contextul în care nu am mai văzut o schimbare semnificativă de design a terminalelor Apple de aproximativ 3 ani, presiunea pe companie este foarte mare. Acestui nivel de stres semnificativ se adaugă şi aniversarea a 10 ani de când Steve Jobs a ieşit pe scena din San Francisco pentru a se lăuda cu primul iPhone.

Conform analiştilor, diferenţele de design şi funcţionalitate vor fi atât de mari între iPhone-ul lansat la finele acestui an şi iPhone 7.

Cele mai recente informaţii pe marginea acestui subiect au ajuns online datorită analistului Timothy Arcuri din cadrul Cowen and Company prin intermediul Apple Insider. Din câte se pare, spre deosebire de anii anteriori, ar trebui să vedem trei telefoane Apple lansate simultan în loc de două.

Deşi am văzut un patent în urmă cu câţiva ani înregistrat de Apple pentru un telefon cu un ecran ce înlocuieşte ramele laterale, va fi interesant de văzut în ce manieră va integra gigantul din Cupertino în respectiva suprafaţă senzorul Touch ID, camera frontală, difuzorul şi senzorul de proximitate, potrivit jurnal.md.

Allen Horng, directorul general al Catcher Technology, unul dintre principalii furnizori de carcase pentru iPhone, a declarat că Apple va folosi o carcasă de sticlă pentru modelul 2017, pentru a se deosebi de restul producătorilor care, în prezent, folosesc carcase de aluminiu.

“Din câte știu, un singur model va avea anul viitor carcasă de sticlă. Nu cred că această mutare va avea un impact asupra veniturilor Catcher, întrucât carcasele de sticlă au și ele nevoie de un cadru metalic durabil, care necesită o tehnologie avansată de procesare și nu va fi mai ieftin decât cel din actualul model”, a spus Allen Horng.

Se zvonește că iPhone 8 va fi revoluționar. Va avea un afișaj OLED din muchie în muchie, cu Touch ID și alți senzori integrați în el, precum și că va veni cu noi tehnologii, cum ar fi încărcarea wireless pe rază mare.

De aceea, denumirea lui va fi mai degrabă iPhone 8 și nu iPhone 7s, Apple modificând strategia de denumire a dispozitivelor sale.

loading...
DISTRIBUIȚI