Probleme Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

2784
0
DISTRIBUIȚI

Deși sunt unele dintre cele mai scumpe smartphone-uri de top de la această oră, noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge mai au nevoie de câteva retușuri, cel puțin la nivel software.

Până acum, au fost prezentate probleme tot mai des întâlnite în rândul utilizatorilor Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, iar acestea par să fie singurele soluţii:

  • Eroare „Warning, Camera failed”

Unii utilizatori au descoperit că, atunci când deschid aplicaţia camerei, ecranul rămâne alb, urmat de un mesaj care spune „warning, camera failed”. Această problemă a fost prima dată sesizată la Galaxy S7, dar de curând, utilizatorii Galaxy S7 Edge au întâmpinat şi ei această eroare.

Problema pare să fie provocată de funcţia “Smart Stay”. Aceasta foloseşte camera frontală pentru a urmări momentul în care te uiţi la telefon şi pare să creeze o problemă atunci când porneşti camera de pe spate. Ca măsură temporară de reparare, poţi dezactiva Smart Stay mergând la Settings – Display. Aceasta este o problemă cunoscută, iar un update de software va fi lansat în curând de Samsung, potrivit noobz.ro

  • Comportament ciudat al butonului capacitiv

Pe lângă motivele de entuziasm derivate din utilizarea unui telefon precum Galaxy S7 Edge, mai mulți posesori ai vârfurilor de gamă sud coreene au început să detalieze on-line un bug ce ar putea, în egală măsură, să fie de tip hardware sau software. Problema are legătură cu un comportament ciudat al butonului capacitiv cin colțul din stânga jos a telefonului – cel pentru vizualizarea aplicațiilor deschise recent. Aparent, problema este destul de răspândită și afectează atât posesorii de Galaxy S7, cât și pe cei de Galaxy S7 Edge.

loading...

Fenomenul descris în legătură cu respectivul buton este cât se poate de simplu. Aparent, acesta se activează în mod arbitrar fără nici un fel de intervenție de partea utilizatorilor. Nici măcar nu trebuie să vă apropiați degetul de el și, în mod suspect, pe ecran se afișează lista aplicațiilor deschise recent. Închiderea telefonului sau punerea acestuia în standby nu este nici pe departe o soluție deoarece, la câteva minute după ce ați pornit ecranul, meniul respectiv aparent din nou exact când vă așteptați mai puțin. E ca și cum s-ar fi creat un scurt circuit în spatele acelei zone din carcasă.

Problema a ajuns deja la urechile inginerilor Samsung, iar acestea s-au grăbit să lanseze un update de firmware de 60MB pentru remedierea neplăcerilor. Potrivit playtech.ro, dacă acesta nu funcționează și în cazul vostru, alternativa este să resetați terminalul la parametrii din fabrică.

  • Alerta legata de prezenta picaturilor de apa in dispozitiv

Galaxy S7 şi S7 Edge de la Samsung vin cu certificare IP68 pentru praf şi rezistenţă la apă, lucru ce înseamnă că telefoanele pot fi scufundate în apă adâncă de până la 1.5 metri, pentru cel mult 30 de minute. Totuşi, utilizatorii au depistat că, speakerele prezintă probleme legate de distorsiunea sunetului. Alţii au sesizat că, dispozitivul refuză să se încarce şi o fereastră pop-up apare, transmiţând mesajul „moisture detected”.

Ambele probleme dispar de cele mai multe ori atunci când dispozitivul se usucă în totalitate. Asigură-te că imediat ce ai scos telefonul din apă, l-ai şters şi l-ai lăsat la uscat. Evită să foloseşti un uscător de păr, căldura ar putea afecta componentele dispozitivului. Alerta „moisture detected” este un mesaj care nu face decât să te avertizeze că nu este indicat să încarci telefonul în acel moment şi că, cel mai probabil, mai trebuie lăsat o vreme la uscat.

loading...
DISTRIBUIȚI