Profețiile ÎNFRICOȘĂTOARE ale lui Nostradamus pentru 2017! Ce A PREZIS acesta că se va întâmpla ÎNAINTE de SFÂRȘITUL LUMII!

1521
0
DISTRIBUIȚI

Probabil mulți au auzit de Nostradamus și tot atât de mulți nu știu cine a fost acesta. Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555.

În urmă cu 500 de ani, Nostradamus a prezis că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia, iar prima ţară cucerită va fi România: „Din Rusia vor năvăli în masă, distrugătorul va ruina acel oraş, va fi violenţă, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”. Însă nimeni nu are certitudinea că, într-adevăr, așa se va întâmpla.

Până acum, nu se știe care i-au fost sursele de inspirație pentru previziunile sale, dar pe vremea sa se spunea că a folosit o mașinărie a timpului în a cărei “oglindă” a văzut poze cu viitorul. Multe dintre prezicerile sale s-au adeverit, astfel, de-a lungul timpului, cercetătorii i-au studiat textele în speranța de a mai descoperi o profeție care fusese omisă de către predecesorii lor.

De asemenea, cei care au interpretat textele lui Nostradamus au declarat că acesta a prezis încă din anul 1555 că Italia va fi zguduită de cutremure puternice în 2016, dar și că tot în 2016 va începe Al Treilea Război Mondial şi va dura 27 de ani.

În legătură cu ceea ce va aduce anul 2017 pentru omenire, Nostradamus a făcut o serie de previziuni, iar unul dintre personajele principale este Italia. Tot Nostradamus a anunţat că, începând cu anul 2017, Statele Unite ale Americii vor agita apele la nivel politic, creând un haos mondial.

loading...
  • Nostradamus a mai prezis că în 2017 va avea loc un conflict între Iran și Turcia, în care va învinge Iranul.
  • Conform lui Nostradamus, China va lua măsuri îndrăznețe pentru a rezolva dezechilibrul economic existent în prezent în întreaga lume. De asemenea, Nostradamus a mai prezis că astfel de măsuri vor avea efecte extinse.
  • În 2017, tehnologia solară ar putea acoperi nevoile unei porțiuni globale semnificative. Acest lucru va ajuta împotriva creșterii costurilor cu energia și impactul schimbărilor climatice.
  • Italia s-ar putea confrunta cu dificultăți financiare, cu o creștere a șomajului și a creditelor, făcând ca această țară să fie „epicentrul” unei crize din zona Euro.
  • Nostradamus a mai prezis că va avea loc un Război Cald, numit așa din cauza încălzirii globale și diminuării resurselor.
  • Cea mai mare amenințare din viitor va veni din partea teroriștilor și a atacurilor biologice, a considerat acesta.
  • În America Latină vor exista conflicte pe scena politică.
  • Despre SUA – Nostradamus a spus că această putere mondială va deveni indisciplinată și incompetentă începând cu anul în care Trump se va instala pe scaunul de președinte. Totul din cauza corupției politice și inegalității dintre oameni.
  • Nostradamus a pomenit și despre călătorii spațiale comerciale, spunând că acestea vor fi adevărate afaceri. Cu toate acestea, zborurile orbitale vor fi dificil de realizat, din cauza asteroizilor. Astfel de călătorii nu sunt un subiect tabu. Companiile care se ocupă cu acest tip de transport au anunțat deja că urmează să facă aceste călătorii în spațiu și au și liste de doritori.
  • Rusia și Ucraina vor semna un acord de pace în 2017, însă termenii înțelegerii rămân neclari. America se va opune armistițiului, însă Germania și alte state membre UE vor agreea acest acord.
Ce se va întâmpla înainte de sfârșitul lumii:

2018 — China va deveni noua superputere mondială. Țările în curs de dezvoltare se transformă din țări exploatate în țări exploatatoare.

2028 — Crearea unei noi surse de energie (una dintre variante — reacția termonucleară controlată). Foamea va fi treptat depășită. Va fi dat startul navei cosmice pilotate spre Venera.
2046 — Sunt „cultivate” toate organele umane. Înlocuirea organelor devine una dintre cele mai bune metode de tratament.
2066 — În timpul atacului asupra Romei musulmane, SUA va aplica un nou tip de armă, cea climaterică. O răcire bruscă.
2183 — O colonie de pe Marte va deveni un stat nuclear și va cere independența față de Terra (cum a cerut pe vremuri SUA independența față de Anglia).
2279 — „Energie din nimic” (probabil, din vid sau din „găurile negre”).
2480 — Se vor ciocni doi Sori artificiali. Terra va rămâne în semiîntuneric.
3797 — Până la acea veme, pe Terra va dispărea orice urmă de viață, însă omenirea va putea pune bazele unei vieți noi într-un alt sistem stelar.
loading...
DISTRIBUIȚI