RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul CARNAGIULUI de pe calea ferată! Ce AU GĂSIT anchetatorii la locul faptei!

237
0
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au murit după ce au fost lovite de un tren interregio care circula cu o viteză de 160 de kilometri pe oră pe magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti. La ora actuală, traficul feroviar în zonă este blocat.

UPDATE 12.00 Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru News.ro că din informaţiile pe care le-a primit de la locul accidentului femeia era însărcinată.

Alis Grasu a precizat că cei trei copii au vârste de doi, cinci şi zece ani, vârsta femeii nefiind încă stabilită.

Potrivit surselor din Poliţie, anchetatorii ar fi găsit la faţa locului un bilet de adio lăsat de către femeie.

Circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti – Constanţa, care a fost blocată în urma accidentului, a fost reluată, însă trenurile spre şi dinspre litoral au întârzieri. Conform reprezentaţilor IGPR, mecanicul locomotivei a fost înlocuit.

Totul a început după ce un tren care circula pe Magistrala 800, Bucureşti-Constanţa a lovit o minoră care a decedat. În spatele trenului, la aproximativ 500-600 m, au fost identificate înca 3 persoane decedate (o femeie cu vârsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani şi 2 copii). În acest moment se fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

loading...

Din primele date există ipoteza că femeia s-ar fi aruncat împreună cu copiii în faţa trenului. Anchetatorii iau în considerare şi varianta unei sinucideri, pentru că printre documente a fost găsit un bilet de adio.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov Alis Grasu a declarat că echipajul medical de pe ambulanţă a găsit la faţa locului un copil de aproximativ zece ani şi o femeie a cărei vârstă nu a fost stabilită, iar cadrele medicale spun că ar mai fi două victime sub tren.

„La ora 9.27 s-a primit o solicitare prin 112 despre un accident feroviar la Halta Brăneşti. A fost trimisă prima ambulanţă care a ajuns acolo în 7 minute şi a găsit două victime: un copil de 10 ani decedat şi o altă persoană decedată, a cărei vârstă nu o ştim. La faţa locului s-a constatat că mai sunt două victime sub tren. Despre ele nu avem date legate de vârstă. La 112 s-a spus că este un accident de tren. Nu se ştia numărul persoanelor“, a declarat Alice Grasu, directorul general al Ambulanţei Bucureşti-Ilfov, la Digi 24.

Trupul uneia dintre persoane se află la 600 de metri de celelalte 3 cadavre, aşa că este luată în calcul şi varianta ca cele 4 persoane să nu fi fost împreună.

loading...
SURSĂadevarul.ro
DISTRIBUIȚI