RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul Denisei Răducu! Familia, în stare de ȘOC după ce a văzut CÂȚI BANI are artista în conturi!

681
0
DISTRIBUIȚI

Denisa Răducu, cunoscută sub numele de Denisa Manelista, a fost unul dintre cei mai căutați cântăreți de manele. Cu toate acestea, familia tinerei a descoperit o gaură semnificativă în conturile acesteia, asta deși la petreceri și chefuri manelista ar fi fost plătită regește.

Potrivit Antena Stars, Denisa Manelista ar fi câștigat sume care depășeau 2.000 de euro, iar dacă aceste sume s-ar fi contorizat, cântăreața ar fi lăsat moștenire familiei o sumă considerabilă.

Însă, rudele Denisei au aflat cu stupoare că așa zisele conturi pline erau cam goale, asta deși artista era extrem de căutată pentru cântări. Explicația rudelor îl vizează pe Liviu Dovleac, cel care a impresariat-o și cel care a profitat pare-se de cântările acesteia, scrie Click.

loading...

Denisa împărțea frățește câștigurile cu Liviu. Atunci când susținea cântări în țară, impresarului ei îi revenea 50% din totalul sumei primite, însă, atunci când cânta în străinătate, acesta o taxa cu 60%, sub pretextul cheltuielilor de cazare. Mai mult decât atât, nu doar banii pe recitaluri îi reveneau lui Dovleac, ci și dedicațiile erau bine calculate, astfel încât niciun leu să nu se piardă pe drum.

Denisa Răducu s-a stins din viață duminică, 23 iulie, la vârsta de 27 de ani, fiind răpusă de un carcinom hepatocelular, în decurs de cinci luni acesta topindu-se pe picioare.

loading...
SURSĂclick.ro
DISTRIBUIȚI