RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul morții Denisei Răducu! Ce s-a aflat la 24 de ore după înmormântare! Oamenii sunt ȘOCAȚI!

643
0
DISTRIBUIȚI

Moartea cântăreţei de manele, Denisa Răducu, a picat ca un fulger peste fanii artistei şi nu numai. La doar 27 de ani, cântăreaţa cu chip de înger s-a stins, răpusă de o boală necruţătoare. Îngenuncheaţi de durere, fanii săi au pus la cale o petiţie online, pentru ca Denisa să fie sanctificată şi să apară în Calendarul Creştin Ortodox. 

Deşi zi după zi apăreau noi informaţii că Denisa se simte din ce în ce mai rău, admiratorii tinerei trăiau cu speranţa că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi şi că va reveni curând pe scenă. Nu a fost aşa. Denisa a plecat să cânte îngerilor mult prea devreme.

Unii fani au însă și alte idei. La o zi după ce cântăreața a fost condusă pe ultimul drum, pe un site de petiții a fost inițiată o campanie pentru introducerea Denisei în calendarul creștin ortodox.

“Propunem ca ingerul care a murit duminica dimineata sa fie sanctificata! Un om de o bunatate fara margini! Denisa Radcuu merita sa isi gaseasca loc in calendarul ortodox pentru cat de mult a daruit oamenilor si pentru cat de mult a suferit in ultimele luni de viata”, se aratăn în textul petiției inițiate de M.T.

loading...

Petiția nu s-a bucurat însă de prea mult succes, doar 33 persoane semnând în acest sens.

Rezultatele autopsiei

Trupul neînsufleţit al artistei a fost dus imediat la IML pentru a i se face autopsie. Medicul legist i-a mărturisit Marei Bănică faptul că a fost şocat să vadă cum arăta cântăreaţa.

”Nu existau şanse pentru boala ei. Dimineaţă au dus-o la autopsie foarte devreme. Decesul a fost consemnat pe hârtie la ora 4.00. Îmi spunea legistul că în viaţa lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a mai spus jurnalista Mara Bănică.

loading...
DISTRIBUIȚI