REVOLUȚIE în lumea medicală! A fost descoperit VACCINUL ÎMPOTRIVA CANCERULUI! Șansele de vindecare sunt de 100%!

215
0
DISTRIBUIȚI

Vaccinul împotriva cancerului este speranța multor oameni. Astfel, după ce a fost anunțată „formula minune”, care poate elimina tumorile, cercetătorii au testat-o pe șoareci. Rezultatul este mai mult decât satisfăcător.

Cercetătorii din divizia luptei împotriva cancerului de la Universitatea Stanford va începe testele pe subiecți umani, pentru un vaccin împotriva cancerului.

Este pentru prima dată când un posibil remediu pentru cancer ajunge în faza de teste pe subiecți umani. Tratamentul se administrează sub formă de injecție într-o tumoare, care declanșează un răspuns al organismului și atacă toate tumorile. Specialiștii spun că tratamentul nu este foarte scump și că probabilitatea să provoace reacții adverse este foarte mică.

Leacul respectiv ar urma să fie testat și pe oameni, potrivit The Telehraph. Acesta a fost deja testat pe animale, nouă din zece fiind vindecate după un vaccin, iar celelalte, după cel de-al doilea vaccin.

Metoda funcționează pentru multe tipuri diferite de cancer, chiar și în cazul tumorilor apărute spontan. Cercetătorii cred că aplicarea locală a cantităților foarte mici din acești agenți ar putea servi ca o terapie rapidă și relativ ieftină în combaterea tumorilor. În plus, șansele să existe efecte secundare după aplicarea terapiei sunt foarte mici.

loading...

Aceast vaccin ocolește nevoia de a identifica obiective tumorale specifice imunității și nu necesită activarea en-gros a sistemului imunitar, ori personalizarea celulelor imunitare ale pacientului. Unul dintre cei doi agenți este deja aprobat pentru utilizare la oameni, în timp ce celălalt a fost testat pentru uz uman în mai multe studii clinice independente. Un studiu clinic a fost lansat în ianuarie și a testa efectul tratamentului la pacienții cu limfom.

Oamenii de știință au descoperit că o cantitate mică injectată într-o tumoră distruge cancerul și declanșează o reacție uimitoare, care distruge toate celulele cangeroase din organism.

Combinaţia de de două medicamente funcţionează prin trecerea celulelor imune în interiorul tumorilor care au fost dezactivate de cancer, apoi creşterea lor astfel încât să poată ucide boala.

Odată reactivate, celulele imune încep să le recunoască pe cele canceroase din organism, pe care apoi le distrug.

„Când folosim aceşti doi agenţi împreună, putem observa eliminarea tumorilor din întreg corpul”, a declarat Ronald Levy, doctor în oncologie.

„Această abordare trece peste procesul de identificare a unor ţinte de imunitate specifice tumorilor şi nu este necesară activarea completă a sistemului imunitar sau modificarea celulelor imunitare ale unui pacient”, a adăugat Levy.

loading...
SURSĂteotrandafir.com
DISTRIBUIȚI