Rusia se pregătește de RĂZBOI! Decizie de ULTIMĂ ORA luată de Putin după ce NATO a mobilizat SUTE DE TANCURI la granițele Rusiei!

6379
1
DISTRIBUIȚI

Sistemele S-400, grupate în jurul capitalei Rusiei au fost folosite de trupele lui Putin pentru a-și asigura supremația aeriană în Siria.

Ministrul Apărării rus, Serghei Șoigu, a confirmat desfășurarea sistemelor anti-rachetă în jurul Moscovei și a informat că un regiment al forțelor aeriene a fost și el dispus în aceeași regiune.

Sistemele S-400, care au numele de cod rusesc „Triumf” și numele de cod NATO „Growler”, sunt cel mai avansate echipamente sol-aer ale Rusiei și pot lovi o țintă la o distanță de 400 de kilometri. Ele au fost amplasate în orașul Podolsk, situat la 25 de kilometri de Moscova, potrivit informațiilor oferite de presa locală.

Ministrul Apărării a declarat la rândul său:

„Echipajele de luptă ale forțelor aeriene care fac parte din formația de apărare aeriană sol-aer a regiunii Moscova și-au început serviciul pe 11 ianuarie, în Moscova și în regiunea industrială centrală a Rusiei.”

Ministrul Șogu a spus că sistemele S-400 au rolul de a proteja infrastructura de stat importantă – poduri, stații electrice, căi ferate – de „atacuri aeriene inamice”.

Însă nici un oficial rus nu a explicat despre ce „inamic” este vorba.

Amplasările de sisteme anti-rachetă din jurul Moscovei urmează desfășurării de sisteme similare în enclava Kaliningrad, la granița cu Polonia și Lituania de catre NATO.

Citeste si Desfășurare IMPRESIONANTĂ de forțe armate NATO, la granițele Rusiei! SUTE de TANCURI si ELICOPTERE au fost mobilizate!

loading...
DISTRIBUIȚI