SCANDALUL care a EXPLODAT in aceasta dimineata! „Le-am dat tuturor şi pe nas, şi pe gură!”

1241
0
DISTRIBUIȚI

Acesta este răspunsul Ministrul Tineretului și Sportului, singura reacţie oferită presei după dezbaterea dolcesport.ro, în care lumea i-a cerut şi ei demisia în urma rezultatelor dezastruoase din primele 5 zile, în care România nu a cucerit nicio medalie, lucru care nu s-a mai întâmplat din 1952.

“Eu am doar opt luni de mandat. Nu încercați sa mă invinovățiți pe mine pentru ce nu au făcut alții pana acum. Participarea la Jocurile Olimpice stă sub directul patronaj al COSR.

loading...

Eu, ca ministru, le-am dat tuturor și pe nas, și pe gură pentru a face performanță. Federațiile au primit finanțare pentru marea performanță”, a spus Elisabeta Lipă pentru Dolce Sport.

În primele cinci zile de la Jocurile Olimpice, România nu a câștigat nicio medalie la Rio. Între ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, și președintele Comitetului Olimic și Sportiv Român, Alin Petrache, există o stare de tensiune în Brazilia, cei doi ignorându-se reciproc.

Elisabeta Lipă şi Alin Petrache au fost contracandidați pentru postul de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în mai 2014.

În final, Alin Petrache a devenit, la 37 de ani, al 16-lea preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în dauna Elisabetei Lipă.

loading...
DISTRIBUIȚI