Scene interzise minorilor! Cum au fost filmati doi tineri la Electric Castle!

794
0
DISTRIBUIȚI

După cum se vede în imaginile de mai jos, fata este pe jumătate dezbrăcată, după ce a renunțat la bluză și la sutien. Rămasă doar în pantalonii scurți și cizmele de cauciuc acoperite din plin cu noroi, tânăra își săruta înflăcărată iubitul. Fără să-i intereseze că au audiență numeroasă, cei doi iubăreți, probabil amețiți de alcool, și-au continuat scena de dragoste pătimașă, părând că urmează să facă sex, până la momentul în care focoasa blondă aproape a leșinat.

Tânărul a încercat să-și ajute partenera să se ridice, dar până la urmă a fost nevoie de intervenția paramedicilor de la SMURD și a altor tineri pentru ca fata să se ridice cât de cât pe propriile picioare. Aceasta a fost transportată pe brațe din zonă, până la ambulanță, pentru a primi ajutor medical să-și revină, potrivit someseanul.ro.

loading...

A fost ”cod roșu” de ploaie și noroi, sâmbătă, în cea mai așteptată zi a festivalului Electric Castle, care are loc zilele acestea pe domeniul Castelului Banffy din Bonţida, județul Cluj. Show-ul de zilele mari al lui Skrillex nu a fost afectat deloc de intemperii, pentru că fanii, obișnuiți deja cu vremea potrivnică, au venit echipați cu pelerine și cizme de cauciuc.

Obișnuiți deja cu ploaia și cu noroiul, oamenii s-au ”dotat” cu pelerine, cizme de cauciuc, ori au improvizat cu saci de gunoi traşi peste încălţăminte. Toate metodele folosite împotriva ploii au dat rezultate până la un punct, dar după câteva ore de ploaie neîntreruptă, oamenii s-au udat până la piele.

loading...
DISTRIBUIȚI